Lifestyle Muziek

Recapp: MTV EMA'S

Afgelopen zondag was het zover. De MTV EMA’s! En jawel in ons eigen landje, het werd namelijk gehouden in Ahoy in Rotterdam. Zelf was ik er ook bij omdat ik namelijk mee heb gedaan aan de fan audities waar je kaarten mee kon winnen. Ik vertel je alles over de fan audities en natuurlijk de Ema’s!

14902793_1164428733593502_3485646827049357394_o.jpg

Auditie’s

De fan audities vonden plaats op 4, 5 en 6 november. Ongeveer een week voordat de EMA’s daadwerkelijk zouden plaatsvinden. Ik ging op 6 november. Bij de fan auditie’s mocht je zelf weten wat je zou gaan doen. Je moest de jury overtuigen dat jij er absoluut bij moest zijn. Ik heb veel gekke dingen gezien.

Zelf deed ik samen met een vriend een soort van dansje op het nummer Love On Top van Beyoncé. We hadden namelijk bedacht om een sign mee te nemen met op de ene sign ”MTV EMA tickets” en op de andere ”you’re the one I need” aangezien die lyric ook in het liedje voorkwam.

Wel was het jammer dat er verschil was in de tickets die je kon winnen, je kon namelijk red carpet tickets winnen en gewone staanplaatsen. Toen ik in de rij aan het wachtten was hoorde ik al dat de red carpet tickets op waren. Dat vond ik wel een beetje jammer en oneerlijk maar uiteindelijk hebben we wel gewone tickets gewonnen.

EMA’S!

Een week later was het eindelijk zover! Ik ging pas laat in de rij aangezien in niet heel veel zin had ik geduw en drama. Ik was er sowieso al blij dat ik erbij was. Maar eenmaal aangekomen stond ik soort van Front Row. Er waren heel veel podia, volgens mij wel 5! Ik stond aan het hoofdpodium.

Toen de show begon was het gelijk al heel gaaf. Eerst kwam Bruno Mars op bij het hoofdpodium en aan de rechterkant stond DNCE al klaar om te spelen op een podium wat gewoon vloog. De show was gelijk begonnen!

Het was heel vet om een keer bij de EMA’s te zijn in plaats van het op tv te zien. Op tv is de belevenis toch heel anders dan in de zaal. Wel vond ik het jammer dat ik niet de hele show heel goed meekreeg omdat het op meerdere podia was.

De optredens waren allemaal stuk voor stuk geweldig. Ze hadden groot uitgepakt. Shawn Mendes op de piano, DNCE op een vliegend podium, Bruno Mars met een gave shown, Martin Garrix op een gitaar samen met bebe rexha, One Republic met allemaal water, Afrojack met allemaal dansers, Lukas Graham die gewoon geweldig zong, Bebe Rexha met een mega u en Zara larsson die geweldig kon dansen. Ik heb het allemaal gezien.

Wat was jou favoriete act van EMA’s?

 

 

Geef een reactie