Lifestyle Muziek

Recensie: Thrillermusical VALS

Samen met een vriendin bezocht in de jongeren thriller musical VALS. Eigenlijk heb ik nog nooit eerder een musical bezocht en ik dacht altijd dat het niet echt iets voor mij zou zijn. Door de musical vals was ik aardig verrast. Ik vertel je er alles over in deze blogpost.

Vals is oorspronkelijk een boek geschreven door Mel Wallis. Dit is een bestseller boek maar ik had er nog nooit van gehoord. Waarschijnlijk komt dat omdat ik al een aantal jaar geen jeugdboeken meer lees. Na het boek is er een musical van geschreven. Na de musical was ik wel erg benieuwd naar het boek.

In de musical gaan vier meiden naar een afgelegen vakantiehuisje naar de Ardennen. De meiden heten Pippa, Kim, Abby en Feline. De meiden hebben onderling nogal spanning. De meiden weten over elkaar nogal wat geheimen die de andere meiden niet mogen weten.

Dat het een thrillermusical was, was wel te merken. De hele musical door was het allemaal erg spannend. En zelfs met mijn 18 jaar vond ik het behoorlijk spannend soms. Er zijn een aantal harde knallen te horen waardoor het even schrikken is voor het publiek.

Ik vond zelf dat er best wel wat goede onderwerpen besproken werken. Onderwerpen zoals liefde, seks, vriendschap en familie worden uitvoerig besproken. Vooral voor een jonge leeftijd, die wel te maken heeft met zulke problemen maar niet precies weet wat je er mee moet, is het zeker goed dat deze onderwerpen in een musical worden behandelt. De musical heeft mij zelf wel aan het denken gezet.

vals_2

De acteurs vond ik alle vijf erg overtuigend gespeeld. Het zag er uit alsof ze echt vriendinnen waren en de chemistry zat wel goed. De liedjes vond ik erg goed en mooi gezongen door de vier meiden. Het decor vond ik ook wel tof, vooral de lichten. Wel had het mij betreft wat meer aangekleed mogen worden. Het was allemaal een beetje leeg vond ik.

Conclusie

Ik zou de thriller musical vals zeker aanraden. Het verhaal, de acteurs en de muziek vond ik erg goed. De musical heeft me ook zeker aan het denken gezet. Ik denk dat deze musical vooral leuk is voor een jonge doelgroep. Ik denk dat deze leuk is van 14-22.

vals_5

Voor meer informatie en data van de musical klik hier.

FacebookInstagramBloglovinTwitter.

Geef een reactie