Lifestyle Ondernemerschap & Bloggen

Redenen bloggen – Redenen waarom ik een blog ben begonnen

redenen bloggen

Ik blog nu bijna een jaartje. In mei ben ik mijn blog begonnen en ik heb er nog steeds erg veel plezier in. Vandaag deel ik de redenen waarom ik ben begonnen met bloggen. Ik liep al een tijdje met het idee om een blog te starten maar ik maakte de stap nooit. Tot Mei 2015.

Het was een schoolproject

Eigenlijk heb ik deze blog gemaakt als school prject. We hadden een project, genaamd het ‘plus project’. Daarin mocht je eigenlijk zelf weten wat je wilde maken als je er maar een goed plan voor had. Omdat ik al een tijdje rondliep met het idee of om een youtube of blog te beginnen koos ik ervoor deze blog te beginnen.

Ik hou van schrijven

De reden dat ik een blog en geen YouTube begon, is dat ik meer van schrijven en verhalen houd dan filmpjes. Natuurlijk kijk ik wel YouTube filmpjes en films. Maar als ik de keuze moest maken tussen een film en een boek zou ik een boek kiezen. Trouwens misschien ga ik binnenkort een YouTube beginnen maar daar kan ik nog niet veel over zeggen.

Ik wilde ervaren hou het is om een eigen website te runnen

Het leek me altijd tof om een eigen website te hebben en te ervaren hoe het is om deze draaiende te houden. Wat werkt wel, wat werkt niet. Ik ben er wel trots op dat ik altijd drie keer per week een artikel heb geplaatst en nog nooit een dag heb overgeslagen.

redenen bloggen

Ik wilde iets toevoegen aan de blog wereld

Ik las zelf al erg veel blogs en dat doe ik nu nog steeds. Ik droomde ervan hoe het zou zijn om mijn eigen plekje te hebben op het internet. Natuurlijk is mijn blog niet helemaal uniek, want ja er zijn heel veel persoonlijke/beauty blogs maar alsnog vind ik mijn blog door het persoonlijke tintje wel een soort van uniek.

Dit zijn wel in grote lijnen de redenen dat ik ben begonnen met bloggen.

Nog een artikel lezen over bloggen? Lees hier mijn artikel over de toekomst van bloggen.

Heb jij zelf ook een blog? En zo ja waarom ben jij dan begonnen met bloggen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

9 thoughts on “Redenen bloggen – Redenen waarom ik een blog ben begonnen”

  1. Leuk dat school uiteindelijk je trigger is geweest om te beginnen. Ik ben sinds vandaag begonnen en aangezien jij nu al 1 jaar bezig bent, heb ik eigenlijk een vraag. Waar haal jij je fotos vandaan? Liefs Laura

Geef een reactie