Lifestyle

Reis bucket list – Naar deze plaatsen wil ik graag nog toe

reis bucket list

Er zijn nog ontzettend veel landen waar ik graag naartoe zou willen. Teveel om op te noemen eigenlijk. Vandaag deel ik een aantal landen / continenten waar ik graag naartoe zou willen. Lees je mee met mijn reis bucket list?

Amerika

Iet wat al ontzettend lang op mijn reis bucket list staat. Dit is niet echt een specifieke plaats, maar een heel continent. Het lijkt me ontzettend gaaf om eens naar Amerika te gaan. Het is daar natuurlijk heel anders dan hier in Nederland. Ik heb geen specifieke plaats waar ik graag naartoe wil in Amerika omdat er veel plaatsen zijn waar ik naartoe wil.

Italië

Het is een wonder dat ik nog nooit naar Italië ben geweest. Steeds staat het op de planning om naar Italië te gaan maar uiteindelijk ga ik steeds naar een andere plaats. Ik hou ontzettend van Italiaans eten en het schijnt erg mooi te zijn in verschillende plaatsen in Italië.

India

Dit is meer een droom voor de toekomst. Het lijkt me namelijk erg gaaf om een lange rondreis door India te maken. Dit is geen plaats waar je ‘even’ heen gaat. Je moet er echt de tijd voor nemen om deze plaats te ontdekken. Ik zou graag een maand op reis gaan naar India.

reis bucket list

Duitsland

Ik ben wel eens in Duitsland geweest maar ik heb niet de dingen gedaan die ik daar graag wil doen. Ik wil graag naar Duitsland vooral voor de geschiedenis en activiteiten doen die hier mee te maken hebben. Het lijkt me echt bijzonder om dit te ervaren.

Australië

Ik hou totaal niet van insecten dus Australië is misschien niet mijn droomplek. Toch lijkt het me toch geweldig om eens te bezoeken. Het is de ultieme combi tussen natuur en zon/zee/strand. Het lijkt me een trip vol met afwisseling.

Malediven

Hoe fijn is het om eens naar een tropisch eiland te gaan en gewoon helemaal niks te doen. Ultiem genieten van het prachtige eiland en lekker tot rust komen. Lijkt me echt heerlijk maar er zit wel een enorm prijskaartje aan deze reis.

Kroatië

Kroatië is ook ontzettend mooi. Het is iets heel anders dan wat ik gewend ben. Veel mensen die ik ken zijn bij kroatie geweest en als ik de foto’s zie wil ik ook altijd heel graag. Dan neem ik mijn fototoestel zeker mee!

Egypte

Weer een land wat totaal niet-westers is. Het lijkt me ontzettend gaaf om deze cultuur te ontdekken. Ook is er genoeg te zien in Egypte zoals de woestijn met pyramides. Ook iets wat je nergens anders kunt meemaken, daarom trekt het me zo.

Afrika

Het lijkt me ontzettend vet om de natuur te bezoeken in Afrika. Dit kun je niet vinden in Europa. Het lijkt me echt tof om op safari te gaan en de natuur en dieren in Afrika te ontdekken. Ook lijkt het me tof om een hele nieuwe cultuur te ontmoeten.

Wil je mijn algemene bucket list lezen? Lees hier 8 dingen die op mijn bucket list staan.

Naar welk land zou jij nog graag gaan?

Geef een reactie