Beauty & Mode

Review Aussie Aussome volume – Shampoo & conditioner getest!

Ik zag laatst in de drogist een lijn van Aussie die ik nog kende, namelijk de Aussie Aussome collectie. Het is een collectie die je volume belooft na het wassen met de producten. Klinkt zeker goed! Lees je mee met mijn review van de Aussie Aussome volume producten?

Het eerste wat mij opviel aan de producten was het design. Aussie heeft altijd het welbekende paars met witte design waar ik altijd wel fan van ben geweest. Deze lijn heeft een wat nieuwer design met, maar nog steeds in de aussie stijl. Erg leuk design wat opvalt!

Aussie Aussome volume shampoo

review Aussie Aussome volume

Futloos haar wordt wakker geschud met Aussie Aussome Volume Shampoo. De shampoo transformeert dun, futloos haar in veerkrachtige en volumineuze lokken. Deze lichtgewicht formule, met sappige Australische pruim, geeft een zoete fruitige geur af. Waarom zou je plat haar accepteren als je het ook volumineuzer kunt maken? Vergroot het volume van je haar met Aussome Volume

We beginnen de review van de Aussie Aussome volume producten met de shampoo. Aussie belooft dat futloos haar wordt omgetoverd tot een bos met veerkrachting, volumineuze lokken door middel van de volume shampoo. Aussie geeft daarnaast aan dat de shampoo een zoete fruitige geur afgeeft, van de Australische pruim. Ik ben zeer benieuwd!

In de shampoo zitten siliconen (Sodium Lauryl Sulfate en Sodium Laureth Sulfate). Zelf heb ik geen problemen met siliconen, maar toch wil ik het even benoemen. Van de geur merk ik eigenlijk weinig. Het is een ietwat frisse geur maar het is niet erg aanwezig.

Tijdens het wassen heb ik gemerkt dat de shampoo schuimt en mijn haar schoon maakt. Wel merkte ik gelijk tijdens het wassen dat mijn haar erg stug werd. Dat is niet ideaal maar ik wellicht zorgt dit wel voor volume dacht ik.

Nadat mijn haar eenmaal opgedroogd was heb ik eens bekeken wat de staat van mijn haar was. Ik zag gelijk dat mijn haar meer volume kreeg dan eerder. Wel merkte ik dat mijn haar heel droog en stug was. Dat was niet ideaal, omdat je er dan ook niet lekker doorheen kunt kammen. Mijn conclusie is dat ik deze shampoo niet nogmaals zou kopen, de nadelen wegen hier op tegen de voordelen.

Aussie Aussome Volume conditioner

review Aussie Aussome volume

Futloos haar wordt wakker geschud met Aussie’s Aussome Volume Conditioner. Deze conditioner transformeert dun, futloos haar in veerkrachtige en volumineuze lokken. Deze lichtgewicht formule, met sappige Australische pruim, geeft een zoete fruitige geur af. Waarom zou je plat haar accepteren als je het ook volumineuzer kunt maken? Vergroot het volume van je haar met Aussome Volume.

Aussie belooft met de conditioner eigenlijk precies hetzelfde als bij de shampoo. Het belooft dat futloos haar wordt getransformeerd tot een veerkrachtige en volumineuze bos met haren. Ook geven ze weer aan dat de conditioner zoet ruikt door de Australishe pruim.

In de conditioner zitten ook weer siliconen. Wel zitten er naast siliconen een tal van verzorgende ingrediënten in zoals kokosolie. De geur van de conditioner vind ik veel beter dan de shampoo. Deze is namelijk wel zeer aanwezig in tegenstelling tot bij de shampoo. De conditioner heeft een mierzoete geur, erg lekker want ik hou wel van zoete geuren. Je ruikt hem gelijk als je hem aanbrengt in je haren.

Na het wassen merkte ik gelukkig een veel beter resultaat dan bij de shampoo. De punten waarin ik altijd de conditioner aanbreng waren erg zacht en voelde verzorgd aan. Ook rook ik de zoete geur terug in mijn lokken, erg lekker. Van de conditioner ben ik veel meer fan dan de shampoo. Deze doet precies wat ik van een conditioner verwacht; het verzorgd mijn lokken, zorgt dat mijn haar doorkambaar is en ruikt lekker.

Conclusie

We zijn bij het einde gekomen van de review van de Aussie Aussome volume producten Zoals jullie waarschijnlijk al hebben kunnen lezen ben ik fan van een specifiek product en van het andere product totaal niet. Ik ben erg fan van de conditioner, maar de shampoo zal ik niet zo snel meer kopen. De conditioner maak mijn haar doorkambaar en verzorgd mijn lokken goed, terwijl de shampoo mijn haar alleen maar stug maakt. De shampoo en conditioner is te koop bij drogisten zoals Etos en Kruidvat voor 7,09.

Dat was de review van de Aussie Aussome volume producten. Heb jij deze producten van Aussie al eens geprobeerd?

Nog een shampoo en conditioner review lezen? Klik hier om mijn L’Oréal Dream lenghts review te lezen.

Geef een reactie