Beauty & Mode

BE Creative Diamond Dew Glow Foundation – Foundaion review

Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede natuurlijke foundation in mijn kleur. En dan moet hij ook nog wel een beetje dekken. Ik heb al echt aantal foundations geprobeerd maar mijn holy grail heb ik nog niet gevonden. Ik besloot de Ici Paris in te lopen en om advies te vragen. Na een goed advies ben ik uiteindelijk voor de BE creative diamond dew glow foundation gegaan. Wil je weten wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Verpakking

De verpakking van de BE creative diamond dew glow foundation vind ik echt heel mooi. Ik vind het altijd een plus punt als een product wat luxe uitstraalt en dat doet dit product zeker. Deze foundation kost 16,99 en dat vind ik best veel geld, maar als het zijn beloftes nakomt heb ik het er zeker voor over. Be Creative is verkrijgbaar in Ici Paris.

be2Dit belooft de foundation te doen. Dat zijn wel veel beloftes! Ik hoop dat ze die waar maken.

be3De ingrediënten

Be creative diamond glow foundation

Het foundation flesje zelf is ook weer prachtig. Ik vind de uitstraling van Be echt geweldig. De grote dop had van mij alleen niet gehoeven. Het matte glas geeft een luxe uitstraling.

Be creative diamond glow foundation

Ik koos voor de lichtste kleur 001. Ik heb zelf een hele lichte huid. De foundation is verder nog verkrijgbaar in 5 andere kleuren.

be6De foundation moet je gebruiken met een pompje. Dat vind ik zelf de handigste manier voor een foundation dus hier ben ik blij mee. Wel vertelden ze mij in de winkel dat sommige pompjes een defect hebben waardoor er niks of te veel uit komt. Bij mij was dat gelukkig niet het geval.

Op het gezicht

De foundation heeft een hele fijne structuur. Het is fijn om uit te smeren. Je ziet een kleine shimmer zitten maar ik vind dat wel mooi in een foundation omdat het een glow geeft. Tot nu toe heeft Be de beloftes waar gemaakt. Nu even uittesten op het gezicht!

Be creative diamond glow foundationLinks: Zonder foundation, alleen mascara. Rechts: Met foundation.

Resultaat

Ik ben echt zeer te spreken over het resultaat. Het oogt heel natuurlijk. Mijn huid heeft niet een hele matte foundation nodig. Ik gebruik het alleen om wat roodheid, oneffenheden en soms een enkel puistje mee te verbergen. Verder draag ik foundation altijd om een glow te krijgen en dat geeft deze foundation zeker. Ik ben er echt heel tevreden. De foundation is makkelijk om mee te werken. Ook dekt het snel. Je hebt geen kilo spul nodig. Ik heb voor dit resultaat 2 pompjes gebruikt.

be14

Dit is geen foundation voor jou als je een hele matte nodig hebt maar als je er een zoekt zoals ik dan is deze geweldig. Het is ook wel mijn kleur, hij is iets meer oranje maar dat kan ik prima fixeren met een poeder. Ook valt het me op dat ik niet heel veel poeder nodig heb. Bij veel foundations heb ik dat mijn hoofd heel erg gaat glimmen maar bij deze oogt het heel natuurlijk.

Be creative diamond glow foundation

Houdbaarheid

Over de houdbaarheid ben ik iets minder te spreken. Na ongeveer een uur of 4 begint hij te vervagen en ik denk dat hij na 8 uur helemaal verdwenen is. Op zich is het redelijk maar ik had er meer van verwacht. Dat is het enige minpunt wat ik heb want verder is deze foundation prachtig. Gewoon bijwerken dus en dan ben ik helemaal blij.

be16

Ik maakte de look af met wat poeder en een lipstick. Ik ging hierna namelijk werken en dan wil ik geen hele uitgebreide look maken.

Ik ben dus zeer te spreken over deze foundation. Hij is wel wat aan de prijzige kant maar mijn mening is dat je het best een goede foundation kunt kopen omdat foundation toch wel de basis is van een make-up look. Daarom geef ik liever wat meer uit aan een goede foundation. Klik hier om de BE creative foundation te kopen.

Benieuwd naar nog meer goede make-up producten? Lees hier een artikel over 5 budget merken die top zijn. 

Wat vind jij van het merk Be Creative?

3 thoughts on “BE Creative Diamond Dew Glow Foundation – Foundaion review”

Geef een reactie