Beauty & Mode

Review BioMed Lushes Lashes & Body Firmer + Winactie

Review BioMed Lushes Lashes

Eerder las je al mijn review over de peel me up en pure detox producten van BioMed. Zoals belooft review ik nog twee producten van dit merk. Ik review namelijk de Biomed lushes lashes en de body firmer. En als afsluiter kun je alle producten die ik heb getest winnen met een winactie!

Ik koos voor deze twee producten omdat het resultaat me bij beide aanspraken. Dus bij Lushes Lashes dat je wimpers gaan groeien en bij Body Firmer dat je lichaam als het ware steviger wordt. Ik test ze in deze review.

Lushes Lashes

Review BioMed Lushes Lashes

– XLash Peptide verlengt en verdikt de wimpers.
– Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen, en een groei van 66+% in 28 dagen.
– XLash Peptide toegepast op haar stijgt het aantal haren in de anagene fase (groeifase) en vermindert het aantal in de telogene fase (rustfase / fase van geen groei)
– XLash stimuleert ook de keratinegenen om meer keratine te produceren waardoor haar meer groeit. Reinigt en ververst de huid.
We beginnen de Review over de BioMed Lushes Lashes met wat het merk er zelf over te zeggen heeft. Klinkt goed!
IMG_5853

Zo, dat zijn veel beloftes! Het product is 4 ml en zit in een soort van mascara achtige huls. Met het kwastje kun je het product ideaal op je wimpers aanbrengen. Je moet dit elke dag 1 keer doen voor het gewenste resultaat. Dit doe ik ‘s avonds voordat ik ga slapen bij mijn reiniging routine.

Ik test het nu ik dit schrijf voor zo’n 14 dagen, dus twee weken. En ik kan nu al zeggen dat ik tevreden ben over dit product. Ik heb zeker gemerkt dat mijn wimpers iets langer zijn geworden. Ook merk ik dat als ik het aanbreng mijn wimpers iets steviger en er een krul in ontstaat.
Verder zitten er goede bestanddelen in die goed voor je wimpers en huid zijn. Dat is dus een goed bijkomstigheid die in het product zit. Ik ben dus erg blij met dit product en zal het zeker door blijven gebruiken.

Body Firmer

Review BioMed Lushes Lashes
Innovatief 3 voudig effect:
– Het actieve ingrediënt Dermochlorella DP:
– Verstevigend: Dermochlorella DP versterkt de collageenproductie wat huidweefsel verstevigt
– Striae: Cacaoboter met Dermochlorella DP biedt elasticiteit en vermindert de zichtbaarheid van striae
– Vochtinbrengend: Shea Butter, avocado olie en Aloë vera geven een optimaal niveau van vochtinbrenging aan de huid

De body firmer komt in een verpakking van 200 ml. Er stond niet echt op hoe vaak je het moest gebruiken maar ik gebruikte het gewoon een keer in de twee dagen of elke dag. De substantie is wel vloeibaar maar het is wel stevig. Een beetje zoals klei. De geur ruikt ook een beetje naar klei. Dat vond ik niet heel lekker.

De werking van de Body Firmer vind ik wel goed! Het verstevigd je lichaam goed. Na het aanbrengen voelde ik gelijk als wat meer stevigheid dan normaal. De stevigheid is blijvend en wordt steeds iets beter als je het gaat gebruiken. Verder zegt het product dat het helpt tegen striae. Ik heb daar een beetje last van en gebruikte het daar ook voor. De striae werd wat minder zichtbaar maar was niet helemaal weg.
body firmerrr

Conclusie

Ik heb nu 4 producten van het merk BioMed getest en ik ben eigenlijk tevreden met alle producten die ik heb getest. Soms is er een enkel minpuntje maar dat weegt op tegen veel voordelen. Ik ben dus zeker tevreden met de producten. Voor meer informatie over de producten Klik hier. BioMed heeft ook een Facebook pagina. De producten zijn online verkrijgbaar bij de online apotheek Viatta.

Winactie tijd!

Van BioMed mag ik alle producten die ik in de twee reviews heb getest weggeven aan een van mijn lezers. Wat moet je hiervoor doen?
1. Verplicht: Like de facebook pagina van BioMed. Klik hier om naar deze pagina de gaan.
2. Extra Kans: Volg mijn blog op Bloglovin.
3. Extra Kans: Like mijn Facebook Pagina.

4. Verplicht: Laat in de reactie’s achter dat je meedoet aan deze winactie met een geldig e-mail adres in het voorbestemde vakje. Als je gebruikt hebt gemaakt van een extra kans laat dit ook in deze reactie achter.

Je kan meedoen met deze winactie tot 25 November. Daarna mail ik de winnaar.

Nog een review lezen van verzorgingsproducten? Lees hier mijn review over een The Body Shop dagcrème. 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

0 thoughts on “Review BioMed Lushes Lashes & Body Firmer + Winactie”

 1. Super zeg.. Ik heb het artikel gelezen en moet zeggen dat ik zelf ook wel erg nieuwsgierig ben geworden… Onwijs tof dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog.. Ik maak ook graag een kansje! 🙂
  Ben erg benieuwd hoe mijn huid hierop reageert.. Zelf kende ik het merk nog niet, maar maak er graag kennis mee op deze leuke manier…
  Heb alle verplichte stapjes doorlopen, fijne avond!
  Groetje ilsiee

 2. Wat een mooie producten,…. ik ben erg nieuwsgierig naar de maskers, maar ook de Lushes lashes klinkt erg interessant…Ik volgde BioMed al op Facebook, ben je gisteren gaan volgen op Bloglovin en vandaag ook op facebook…Nu ben ik heel druk aan het duimen, je weet tenslotte maar nooit of het net een beetje extra helpt…
  fingers crossed
  xx
  groetjes Petra

Geef een reactie