Beauty & Mode

Review: BioMed Peel Me Up & Pure Detox.

Vandaag review ik een peeling en een detox masker van het merk BioMed. BioMed is een Duits verzorgingsmerk. Maar de producten zijn ook gewoon in Nederland te koop. Ik review 2 producten voor het gezicht in deze duo review. Lees snel verder voor meer informatie.

biomed

Van BioMed kreeg ik 4 producten om te reviewen. Vandaag review ik er twee. De andere twee komen een andere keer aan de beurt. BioMed staat bekend om de natuurlijke ingrediënten die in de producten zitten.

Peel Me Up.

peeml me

Innovatief: 4 voudig effect
Het actieve ingrediënt Multifruit:
– zacht peelend en talg verwijderend
– versterkt de collageensynthese
– verbetert het metabolisme van de huid
– stimuleert de celvernieuwing
Dat klinkt al goed. Bij een peeling verwacht ik altijd een lekker zacht huidje na afloop. Ik vindt peelings altijd fijner dan echte maskers. De peeling is wit en smeert makkelijk op het gezicht. Het ruikt best aangenaam. Het ruikt een beetje naar fruit. Wel vond ik het jammer dat er niet echt een beschrijving bij stond hoe lang je het masker op moest houden en hoe vaak je het moest gebruiken.
Als je het aanbrengt heeft het een andere geur, een beetje naar modder of iets dergelijks. Die geur is niet lekker maar ook niet vervelend. Je ruikt het wel. Ik had even op internet gekeken en heb de peeling er 5 minuten op gelaten. Daarna waste ik het er af met heet water. Mijn huid voelde zachter aan en prikte niet na weghalen. Ik vindt dit een prima peeling voor een lekker zacht huidje.
Pure Detox.
detoxx
Innovatief 4 voudig effect
− Detox: Purisoft®
Purisoft® ontgift en beschermt de huid tegen
spanningsveroorzakende invloeden van buitenaf en
vrije radicalen
– Matterend:
Kaoline en cacaomodder absorberen talg en oliën
waardoor ze de huid matter maken.
-Antioxiderend effect:
Vitamine E werkt als een krachtige strijder tegen vrije radicalen
 – Vochtinbrengend:
Aloë vera

Dit klinkt iets beter dan de Peel Me Up. Dit komt ook omdat het echt een detox masker is. Ik liet dit mijn moeder testen omdat ik het peel me up masker aan het testen was en ik dat niet samen kan testen. Alles voor een goede review ;). Er was niet echt een geur bij het masker. Op deze verpakking stond wel wat je moest doen. Het vijf minuten laten intrekken en dan afspoelen.

Het uitsmeren was een probleem omdat je niet weet hoe dik het op het gezicht moet en het masker niet goed verdeeld. Het masker voelde lekker aan op de huid als je het op had, een beetje verkoelend. In de beschrijving staat dat het vochtinbrengend is en dat is ook zo. Het is een goed masker alleen het uitsmeren is een beetje vervelend.

Conclusie.

Het zijn prima maskers met enkele minpuntjes maar toch vindt ik ze goed. Vooral omdat er geen rare chemische ingrediënten trekt het me aan. Voor meer informatie over de producten Klik hier. BioMed heeft ook een Facebook pagina. De producten zijn online verkrijgbaar bij de online apotheek Viatta. 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Review: BioMed Peel Me Up & Pure Detox.”

Geef een reactie