Beauty & Mode

Review Blokker reiniging en massage borstel – Is dit apparaat fijn?

Review Blokker reiniging en massage borstel

Bij de blokker kwam ik een massage borstel tegen die je ook als reiniging borstel kunt gebruiken. Ik was hier wel benieuwd naar aangezien ik reiniging borstel wel fijn vind maar het toch net te duur vind om er echt een aan te schaffen. Deze kocht ik bij Blokker en was lekker goedkoop. Kijk je mee naar mijn review van de Blokker reiniging en massage borstel?

De borstel komt met 5 opzet stukjes. Wat ze allemaal zouden moeten doen weet ik niet zo goed maar het lijkt me dat het echte borsteltje een reiniging borstel is, de 2 soort van sponzen ook reiniging en massage, die met rondjes voor massage en de schaaf maakt je huid denk ik glad.

Review Blokker reiniging en massage borstel

De borstel kost 2,99 wat bijna geen geld is. Wel moeten er 2 aa batterijen is, die zijn niet meegeleverd. De borstel ziet er kwalitatief goed uit. Je kan de borstel op 2 standen zetten qua hoe hard hij gaat.

Reiniging

Review Blokker reiniging en massage borstel

De reiniging borstel werkt goed. Je doet gewoon wat reiniging middel op het stuk en zet hem dan aan en gebruikt hem. Het voelt best lekker ook en ik vind het leuker om te doen dan normaal mijn gezicht te reinigen. Wel moet je uitkijken dat het niet in je haar draait. En je moet wel echt even nog even een extra keer over je huid met een watje.

Het duurt dus wel langer om het te doen maar het voel lekker aan en is ook goed voor je huid. Ik denk dat ik die niet elke dag ga gebruiken maken van deze borstel maar zeker wel 1-3 keer per week.

Verder heb ik nog een dingetje te melden. Als je huid heel droog is, is deze borstel niets voor jou want de borstel kan best wel aan je huid gaan trekken. Ikzelf heb hier niet heel veel last van maar je merkt het wel, dus je merkt het zeker als je een droge huid hebt.

Massage

Review Blokker reiniging en massage borstel

Ik kwam er al snel achter dat de sponzen en die met 4 rondjes voor de massage is. Het is wel fijn als je veel keuze hebt wat je kan gebruiken want elk ding geeft natuurlijk een andere effect.

De spons die het  zachts is, geeft bijna geen effect. Je voelt hem echt amper op je gezicht, zelfs op de 2de stand. Voor mij is hij nutteloos. Jammer.

De 2de spons is wat fijner. Hij maakt je huid wat gladder en het voelt gewoon fijn aan, het massage gevoel. Nee, deze is echt veel beter dan de eerste spons.

Het laatste massage opzet stuk vind ik het fijnste. Het voelt gewoon echt als een fijne gezicht massage. Je moet hem alleen niet de dicht tegen je huid zetten want dan doet het een beetje pijn maar heel erg is het niet.

Schaaf

Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat het nut hiervan is. Het lijkt een beetje op een slijp tol en als ik hem op mijn huid gebruik prikt het een beetje. Volgens mij maakt het mijn huid wel gladder en zachter. Je moet wel uitkijken met dit opzet stuk want als je hem te hard zet irriteert het best wel. Dat lijkt me niet helemaal de bedoeling…

Conclusie

Het einde van de review over de Blokker reiniging en massage borstel is in zicht. Ik vind het eigenlijk een product wat valt onder de categorie hebbedingetjes. Je hebt het niet perse nodig in je leven maar het is wel handig om het te hebben. Ik ga de borstel zeker niet elke dag gebruiken maar het lijkt me wel fijn om te hebben wanneer ik even rust  voor mezelf pak. De reiniging is wel zeker handig, misschien ga ik dat wel vaker gebruiken. De Blokker reiniging en massage borstel is te koop bij Blokker.

Heb jij ervaring met reiniging borstels en wat vind jij er van?

0 thoughts on “Review Blokker reiniging en massage borstel – Is dit apparaat fijn?”

  1. Op wat kleine negatieve puntjes na klinkt het als een goede reinigingsborstel! Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met reinigingsborstels, maar ik wil het al wel een lange tijd uitproberen. Helaas zijn ze allemaal zo duur haha! Gelukkig is deze een beetje goedkoop, dus misschien dat ik deze maar eens uit ga proberen binnenkort 🙂 Liefs

Geef een reactie