Beauty & Mode

Review Catrice exotic traveller – Reis palette in kleur 030 wanderlust

Review Catrice exotic traveller

Merken komen steeds vaker uit met producten die je kunt gebruiken om mee op reis te nemen. Zo ook budget merk Catrice. Het merk komt uit met een tal van oogschaduw pallette’s, ideaal om mee te nemen op reis. Benieuwd naar mijn review over de Catrice exotic traveller palette? Lees dan snel verder.

Review Catrice exotic traveller

Catrice exotic traveller 030 wanderlust – 3,99

Het praktische Catrice 030 Wonderlust Mini Eyeshadow Palette a Porter past gegarandeerd in elke handtas. In het palet zitten zes kleuren. Hiermee is er voor ieder wat wils. Dit product is vegan en vrij van parabenen.

Catrice belooft niet zoveel in de omschrijving van het product. Het merk belooft alleen dat deze in elke handtas past. Dat is zeker waar, want het palette is erg klein en ook smal. Ideaal voor mee op reis of een avondje uit. Wel geeft Catrice aan dat het product vegan is en vrij is van parabenen. Handig om te weten als je daar op let.

Swatches

Review Catrice exotic traveller

De swatches zijn erg mooi! Dit verwacht je zeker niet van zo’n goedkoop palette. Vooral de donker roze kleur vind ik erg mooi. Wel vind ik dat de groene kleur niet helemaal past in dit palette. Ik snap dat ze een exotische noot willen aanslaan maar ik zou zelf niet weten hoe ik deze kleur zou moeten combineren.

Werking

Ik maakte bovenstaande ooglook met het palette. Hiervoor gebruikte ik de eerste twee kleuren en de donker roze kleur. Ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben over het palette. Vooral de roze kleur is erg mooi en is ook van goede kwaliteit.

Review Catrice exotic traveller

Je merkt wel dat het geen duur palette is, soms wil het blenden niet helemaal goed verlopen en heb ik last van poederige fall out. Toch heb ik met dit palette een mooie ooglook weten te creëren en dat is toch uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Conclusie

Ik vind het palette een aanwinst op mijn collectie. Het is niet het beste palette wat ik ooit in handen heb gehad maar je kan er wel een prima ooglook mee maken. Of ik hem ideaal vind om op reis mee te nemen weet ik niet zo. Ik vind de groene kleur niet echt passen en in het gehele palette zitten niet echt kleuren die ik snel op reis zou gebruiken. Dan zou ik liever een nude palette meenmen.

Catrice exotic traveller is te koop bij Kruidvat voor 3,99.

Nog een review lezen over Catrice producten lezen? Klik hier om een review te lezen over Catrice Generation Plump & Shine Lipgloss.

Heb jij deze nieuwe paletten al in de winkel zien liggen? Wat vond jij van het Catrice exotic traveller palette in deze review?

Geef een reactie