Beauty & Mode

Review catrice generation plump & shine lipgloss – Crystal rock & sparkling coral

Review catrice generation plump & shine lip gloss

Ik ben steeds meer van lipgloss gaan houden. Vroeger was ik meer een lipstick fan maar ik ben lipsticks steeds meer gaan inruilen voor gloss. Catrice heeft nieuwe lipgloss in het assortiment die er erg luxe uitziet. Lees en kijk je mee met mijn review over de catrice generation plump & shine lipgloss?

Catrice generation plump & shine lipgloss 010 & 060

”De glanzende Catrice Generation Plump & Shine 010 Crystal Rock Lipgloss heeft een medium dekking en een crèmeachtige textuur. De finish met maximale glans en parelachtige effecten laat je lippen voller lijken. De lipgloss blijft voor lange tijd mooi zitten en plakt niet.”

review catrice generation plump & shine lipgloss

De productomschrijving van de kleur 060 sparkling coral verschilt alleen van naam. Catrice belooft in de productomschrijving dat de gloss een medium dekking heeft, een glanzend effect geeft en dat je lippen voller lijken. Klinkt zeker goed, ik ben zelf wel fan van het plump effect. Ook belooft Catrice dat de lipgloss een lange tijd blijft zitten en niet plakt. Ik ben benieuwd!

review catrice generation plump & shine lipgloss

Werking

De verpakking van de lipgloss ziet er ontzettend goed uit. Dit ziet er luxe uit en had zo van een veel duurder merk kunnen zijn. Je verwacht niet dat deze maar 4 euro kost. De gloss heeft een fijn penseeltje. Hier kun je precies mee werken en er zit niet teveel product op. Ik ben dus zeker enthousiast over de verpakking.

Met het resultaat ben ik ook tevreden. Beide kleuren vind ik er mooi op mijn lippen. De kleur 010 crystal rock heeft een wat mindere dekking en is wat lastiger aan te brengen omdat deze ‘doorschijnt’. De kleur 060 sparkling coral vind ik dan iets mooier, vooral omdat deze wat duidelijker zichtbaar is en de dekking precies goed is voor een lipgloss.

Het plump effect vind ik minimaal. Ik merk er wel iets van maar dit is geen grote verandering. Ik kan zeker wel andere merken bedenken waar het plump effect veel meer werkt. Qua houdbaarheid blijft de lipstick redelijk lang zitten. Een goede maaltijd overleeft deze echter niet, maar dat verwacht ik ook niet van een gloss. Hij plakt wel een beetje maar dat is maar minimaal, ik heb hier geen last van.

Conclusie

We zijn aan het einde gekomen van de review over de catrice generation plump & shine lipgloss. Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe lipgloss van catrice. Het doet zijn werk en ziet er goed uit op mijn lippen. Het plump effect had van mij nog wel iets meer gemogen maar ik mag zeker niet klagen. De catrice producten zijn onder andere te koop bij Kruidvat voor 3,99 en zijn verkrijgbaar in 8 kleuren.

Meer Catrice reviews lezen? Lees hier een review over een concealer en mascara van Catrice.

Draag jij liever lippenstift op lipgloss?

2 thoughts on “Review catrice generation plump & shine lipgloss – Crystal rock & sparkling coral”

Geef een reactie