Beauty & Mode Budgetproof

Review Catrice Kaviar gauche collectie – Lip booster & Blush glow palette

Review Catrice Kaviar gauche collectie

Vroeger was ik een ontzettende fan van lipstick. Hoe opvallender en feller hoe beter. Ik hou nu wat meer van lipgloss en neutralere kleuren. Vandaag review ik een lip booster van Catrice voor jullie. Kijken jullie mee naar de catrice kaviar gauche collectie in deze review?

Catrice Lip Booster

Review Catrice Kaviar gauche collectie

” De Volumizing Lip Booster geeft de bruidsmake-up net dat beetje extra. Het geeft een schitterende glans en biedt een volume effect waardoor de lippen er zichtbaar voller uitzien.”

De kaviar gauche collectie die ik review staat in het teken van bruidmake-up. Ik denk niet dat je als je gaat trouwen je kiest voor zo’n simpel product als dit, toch is dit product hiervoor bedoelt. Catrice belooft dat je lippen er voller van uit gaan zien. Je kunt dit product dus een beetje als een lip plumber zien. Zo ziet het product er ook uit, alleen wordt hier de naam lip booster gebruikt.

Review Catrice Kaviar gauche collectie

Werking

Bij het aanbrengen merkte ik gelijk dat het borsteltje eigenlijk veel te klein is om hier fijn mee te werken. Het heeft geen goede vorm voor de lippen en je kan niet echt precies werken. Wel vind ik het resultaat van het product zelf erg tof. Het werkt eigenlijk precies als een lip plumper. Ik merk daadwerkelijk verschil en ik voel het product ook werken in de vorm van een tinteling.

” Of het nu gaat om je trouwdag of een ander moment – een glinsterende highlighter en een frisse blush zijn de succesfactoren van elke look. Het praktische Blush & Glow Palette combineert deze twee favorieten. Het resultaat? Een prachtige teint met een extra portie glow.”

Catrice blush & glow palette

Review Catrice Kaviar gauche collectie

Ook hier heeft Catrice het over trouwen. De verpakking van het palette vind ik zeker mooi ogen, echt een pareltje. Catrice geeft aan dat blush en highligther succesfactoren zijn van een look. Zelf gebruik ik bijna nooit blush maar highlighter gebruik ik elke dag. Tijd om deze twee poeders van het palette te testen.

Alleen blush – Blus & highlighter

Werking

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de blush helemaal niet zo lelijk vindt! Normaal hou ik niet zo van blush omdat ik van mezelf al een rode gloed heb die ik juist wil verbergen. Toch vind ik deze subtiele glow wel erg mooi. Misschien moet ik toch maar vaker blush gaan uitproberen!

De highlighter vind ik zelf ook erg mooi. Het is wel een hele zichtbare highlighter die je wel echt ziet zitten. Hij brengt makkelijk aan maar hij is wel erg fel. Ik zou hem niet zo snel dagelijks gebruiken maar voor een feestje bijvoorbeeld past deze highlighter wel goed. Ik ben zeker te spreken over dit blush & glow palette.

Conclusie

Het effect van de lip booster vind ik fijn maar helaas vind ik het borsteltje echt te klein. Ik zou dit product dus niet meer opnieuw kopen maar gebruik hem nog wel af en toe.

Na deze review van de Catrice Kaviar gauche collectie enthousiast geworden naar de producten? De lip booster is te koop voor 2,99 en de blush & glow palette voor 4,59 bij Kruidvat.

Heb jij deze producten al bemachtigd?

Geef een reactie