Beauty & Mode

Review Catrice Luxury Lashes & Liquid Camouflage concealer

Review Catrice Luxury Lashes

De make-up schappen in Kruidvat zijn veranderd en er zijn wat oude producten verdwenen. Maar voor die producten krijgen we natuurlijk ook nieuwe producten terug. Ik review deze keer twee nieuwe producten uit het nieuwe assortiment van Catrice. Namelijk een concealer en mascara. Zijn deze echte budget toppers of valt het reuze mee? Lees snel verder naar de review van Catrice Luxury Lashes & Liquid Camouflage concealer.

Producten

Ik gebruik niet heel veel concealer, meestal is een foundation + poeder genoeg voor mij. Maar soms heb je van die dagen, dat er meer roodheid is en wat puistjes. De concealer kost 3,59. Dan is concealer wel handig. De mascara is ook handig want die is waterproof (de concealer ook) Je hebt ook een versie die niet waterproof is mocht je daar voorkeur tot hebben. De mascara kost 4,59.

20150828_151025

Liquid Camouflage concealer

Ik was best blij toen ik bij het schap stond want de concealer was vrij licht en ik heb nogal wat issues met de kleur van foundations en concealers dus was wel blij dat eens een budget merk wat lichte kleuren bood. Dit is kleur 01.

20150828_151018

”Liquid, high coverage and ultra-longlasting concealer. Perfectly camouflages under eye-circles, spots and even tattoos.”

Catrice belooft dus dat de concealer heel goed dekt en zelfs tattoos kan bedekken. Ook beloven ze dat het heel lang blijft zitten. Hopelijk werkt het goed!

catricc

Niks – Foundation (Catrice) – Concealer – Alles ingeblend.

Hier heb ik de concealer aangebracht, zoals je ziet onder mijn ogen en op nog een paar andere plekjes. Ik vind dat de concealer goed dekt maar ik denk persoonlijk niet dat het echt tattoos kan verbergen, zo’n goede dekking heeft het nou ook weer niet. Hij geeft verder een mooie glans en droogt niet snel uit. Ja daar ben ik wel tevreden over.

Over de houdbaarheid kan ik kort zijn. Hij blijft niet geweldig lang zitten. Na zeker 3 uur moet ik hem weer opnieuw aanbrengen. Maar dit kan ook komen doordat ik een vette huid heb. Al met al een goede concealer alleen je moet hem wat vaker aanbrengen.

Review Catrice Luxury Lashes Waterproof

Review Catrice Luxury Lashes

De mascara ziet er mooi uit en is vrij groot. Verder heeft hij een dik borsteltje. Ik hou er wel van maar soms kan het wel vervelend aanbrengen of je krijgt het spinnenpoot effect. Maar ook krijg ik meestal veel volume met borsteltjes zoals deze.

Op de mascara staat geen informatie alleen dat hij waterproof is en dat er cashmere-protein in zit. Ik heb het opgezocht en ik kwam uit dat het iets voor je haar is wat volume geeft. Klinkt goed dus.

Review Catrice Luxury Lashes

Hier heb ik de mascara aangebracht. Echt een mooi volume. Je moet wel erg oppassen dat je niet te veel van deze mascara aanbrengt want anders krijg je klontjes en dat ziet er niet heel mooi uit. Verder geeft het veel volume en lengte aan mijn wimpers. Hij is zeker waterproof en dat heb ik gemerkt. Het enige nadeel aan waterproof is dat je het soms niet eens met oog make-up remover weg krijgt. Dat was met deze mascara ook het geval en ik moest goed boenen.

Conclusie

Voor de prijs vind ik het zeker goed producten. Je moet alleen de concealer wat vaker aanbrengen en de mascara niet te dik. Als je eenmaal weet hoe je de producten moet gebruiken zijn ze top.

Nog een review lezen over Catrice producten? Lees hier een review over twee lipglosses van Catrice!

Wat vind jij van het nieuwe assortiment van Catrice?

5 thoughts on “Review Catrice Luxury Lashes & Liquid Camouflage concealer”

Geef een reactie