Beauty & Mode

Review: Colour & Care lipsticks. Dupe MAC Pink Pigeon?

Het is je vast niet ontgaan dat Etos vernieuwd is op bijna alle gebieden. Ook de make-up is vernieuwd en toen ik laatst even ging kijken zag ik mooie producten. Ik nam onder andere twee matte lipsticks mee die ik laat zien in deze post.

etos lipsticks

Ik zag de nieuwe lipsticks en toen ik Candy Crush zag was ik zo blij. Want ik dacht dat het een dupe van Pink Pigeon leek. Zelf heb ik deze lipstick niet maar ik heb hem wel eens gezien. De lipsticks zijn beide matte.

Candy Crush.

IMG_5903

20151115_132459

20151115_132520

Ja de kleur is zeker mooi. Ik vind hem zeker op Pink Pigeon lijken. Hij is alleen wat koeler. Ik vind dit echt een hele goede lipstick. Hij dekt goed en voelt romig aan.

La vie.

IMG_5909

20151115_134408

20151115_134439

Ps. Ja, ik had een outfit wissel tussendoor ;).

En de rode kleur! Normaal pak ik eerder roze maar deze is erg mooi. Ik zocht al een tijdje naar een matte rode lipstick en bij deze heb ik hem gevonden.

Houdbaarheid.

Ik vind zeker dat deze lipstick het redelijk uithoud.  Hij geeft niet heel erg af. Een kleine maaltijd overleeft hij ook nog maar een grote maaltijd niet. Ik denk dat hij het zo’n 5-6 uur uithoud. Daarna moet je hem echt bijwerken.

Conclusie.

De lipsticks zijn beide erg mooi en goed. Eigenlijk heb ik er niks op aan te merken. De lipsticks zijn maar 2,99 wat ik echt heel weinig vindt voor dit soort goede lipsticks. Ik ben erg tevreden!

Ga je voor Candy Crush of La Vie?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

6 thoughts on “Review: Colour & Care lipsticks. Dupe MAC Pink Pigeon?”

Geef een reactie