Beauty & Mode

Review DA eyeshadow baked – Is dit een budget topper?

Ik ben altijd op zoek naar vernieuwende oogschaduw die ik aan mijn (ahum overvolle) stash kan toevoegen. Ik liep binnen bij de DA en ging met 2 mooie oogschaduw’s weg. Ze zijn 4 euro per stuk wat ik wel goed vind mits het een goede mono is. In deze review over de DA eyeshadow baked variant laat ik zien of ik het het geld waard vind.

De DA oogschaduw die ik kocht zijn gebakken. Uit mijn ervaring geeft een gebakken oogschaduw altijd iets meer pigment dan een normale soort. Ik verwacht een mooie duidelijke glans te zien bij de swatches want de oogschaduws zien er ook glanzend uit.

Review DA eyeshadow baked

De verpakking van de oogschaduw vind ik er mooi uit zien. Het ziet er best professioneel uit. Alleen het kwastje had voor mij niet gehoeven, zulke kwastjes vind ik nooit goed werken. En waarom zitten er 2 kwastjes aan terwijl ik het bij 1 kleur krijg?

Review DA eyeshadow baked

De swatches vallen wel tegen… Ik wil een mooie schittering zien. In het echt zie je wel een aantal glitters maar veel meer dan op de foto is het ook niet. Erg jammer want ze konden zo mooi zijn. Je zou van deze kleuren een subtiele look kunnen maken of kunnen blenden met een donkere.

Review DA eyeshadow baked

Ik maakte een overloop van de twee kleuren zonder andere kleuren zodat je goed de kleur van beide kunt zien. Op de ogen zijn ze wel iets feller en glanzender, dat is fijn. Mijn conclusie over de review da eyeshadow baked is dat de mint groene best uniek is en dit weer een goede toevoeging in mijn stash is Goed, ik vind niet dat de oogschaduw 4 euro waard is maar het zijn toch leuke kleurtjes. Het is geen totale miskoop.

Deze oogschaduw mono’s zijn te koop bij DA.

Nog een andere oogschaduw review lezen? Klik hier om een review te lezen over het W7 in the night pallette.

Geef een reactie