Beauty & Mode

Review Dove micellar water – Body wash Anti stress variant

Review Dove micellar water

Steeds meer merken stoppen miccellar water in andere producten dan reinigingsproducten. Ik ben het al tegengekomen in haarproducten zoals shampoo. Dove brengt nu een body wash uit met miccellar water. Ook is dit een anti stress variant. Ik ben erg benieuwd, kijk je mee naar mijn review over het Dove micellar water?

Review Dove miccellar water body wash anti stress – 3,99

”Zuiverende body die de huid mild reinigt van dagelijkse invloeden van buitenaf”

Veel zegt Dove niet over deze body wash. Ze beloven dat deze mild is en de huid reinigt. Dat is wel een beetje wat je van een douchegel mag verwachten. Ik vind het wel jammer dat Dove niets over het anti-stress zegt wat er in de titel van het product staat. Zo weet ik niet echt wat Dove hiermee bedoelt en wat ik kan verwachten.

Ingrdienten

Review Dove micellar water

Dit is de ingrediënten lijst. Wanneer ik zoek op de eerste ingrediënten zie ik steeds dat het milde ingrediënten zijn. Dat hoort wel bij een milde body wash. Ook zitten er geen sulfaten in zoals al vermeld staat op de verpakking van het product. Goed om te weten als je hier niet goed tegen kan. Verder zie ik geen bijzondere ingrediënten.

Werking

Review Dove micellar water

De douchegel heeft een erg sterke geur. Het is heel erg zeep achtig. Het doet me denken aan van die oude zeep blokken. Ik vind de geur niet echt lekker aangezien deze erg sterk ik. Ik had eigenlijk verwacht dat dit een meer neutrale geur zou hebben aangezien dit om een milde body wash gaat.

De werking van de body wash zelf is gewoon goed. Ik merk echt dat ik de werking ook een beetje vind zoals de oude zeep blokken. Het laat namelijk een soort van laagje achter op de huid. Ik merk ook dat de substantie heel licht en zacht is. Hij is dus zeker mild en wanneer je een gevoelige huid hebt is dit zeker een douchegel die fijn is voor je.

Conclusie

De Review Dove micellar water eindig ik met een conclusie. Ik zou deze body wash niet opnieuw kopen. Ik vind de geur echt niet lekker en vind het product voor mij niet van toegevoegde waarde. Zelf heb ik geen milde body wash nodig dus hiervoor zou ik hem ook niet kopen. Mocht je op zoek zijn naar een milde body wash aangezien je een gevoelige huid hebt of een body wash zoekt zonder parabenen en sulfaten dan is deze body wash mogelijk wel iets voor jou. De Dove micellar water anti stress variant is te koop bij Kruidvat voor 3,99 euro.

Gebruik jij wel eens producten voor een milde huid?

Geef een reactie