Beauty & Mode Budgetproof

Review Ebay Kwastenset – Set van 9 kwasten voor het gezicht

Review Ebay Kwastenset

Ik had eigenlijk lang niets besteld op Ebay. Er kwamen weinig dingetjes op die ik nou echt graag wilde hebben. Totdat ik een beste goedkope kwastenset zag die er best goed uitzag. Ik besloot hem te bestellen en vandaag deel ik mijn mening over deze ebay kwastenset in deze review.

Verkoper

We beginnen de review over de ebay kwastenset met wat de verkoper erover zegt:

Features:
100% brand new and high quality
-Soft and silky to the touch
-10Pcs brushes for different functions
Suitable for Professional use or home use
-Soft and comfortable for use, perfectly for both Studio and Personal use
-With proper care, your brushes can be enjoyed for years
-Great use for concealer to small imperfections, blemishes”

Ze beloven dus dat het gloednieuw is en van hoge kwaliteit. Dat ze zacht zijn. Dat er tien stuks kwasten in de set zitten voor verschillende functie’s. Ook beloven ze dat je het voor professionele doeleinden kunt gebruiken of voor jezelf. En dat je de kwasten jaren kunt gebruiken. Als laatste belooft de verkoper dat je het voor concealer kunt gebruiken. Ik ben benieuwd!

Verpakking

Het kwam allemaal goed verpakt binnen en alle tien de kwasten zaten erin. Mijn eerste indruk was dat de poederkwasten wat kleiner waren dan ik had verwacht. Ook wist ik niet precies welke kwast je voor welke doeleinden kan gebruiken. Ik zou het zelf wel kunnen verzinnen maar of ze bijvoorbeeld  voor vloeibare producten zoals foundation geschikt waren wist ik niet precies.

Review Ebay Kwastenset

Uiteindelijk heb ik de eerste 2 kwasten (op deze foto) geprobeerd als foundation kwasten. Dat lukte prima en werkte ook goed. Vooral de 2de werkte erg goed. De andere drie heb ik gebruikt als poeder kwasten en highlighter kwasten. Het werkte wel prima maar voor poeder aanbrengen vond ik het formaat wel te klein. Ook vind ik de drie vormen erg op elkaar lijken, eigenlijk heb ik er maar een nodig.

Review Ebay Kwastenset

Dan gaan we over naar de kleinere kwasten. (ik ben een kwastje vergeten op de foto te zetten, ongeveer dezelfde vorm als de eerste) Tja.. Ik weet niet precies wat ik hier mee aan moet. Ik kan eigenlijk alleen echt iets met het ronde puntige kwastje voor misschien wat oogschaduw onder mijn ooglid of mee te blenden in de crease. De andere vier kwasten hebben echt een hele rare vorm en werken ook totaal niet met oogschaduw. Ik heb het nog als concealer kwast geprobeerd maar ook dat was geen succes helaas.

Conclusie

Ik ben eerlijk gezegd een klein beetje teleurgesteld. Ik kan vier oogschaduw kwasten weggooien omdat ik er gewoon niks mee kan. Toch vond ik de kwasten voor het gezicht niet verkeerd, maar ook geen absolute toppers. Voor poeder vind ik ze net iets te klein en dus onhandig. Daarom gebruik ik nu drie kwasten voor foundation, concealer en highlighter. Toch heb ik dus nog kunnen toevoegen.

De kwasten set is te koop op Ebay voor 7.14

Nog een review lezen over een Ebay kwast? Lees hier mijn review over de Ebay foundation kwast.

Heb jij wel eens iets op Ebay besteld?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Review Ebay Kwastenset – Set van 9 kwasten voor het gezicht”

Geef een reactie