Beauty & Mode

Review Ebay Lipsticks.

Soms bestel ik wel eens make-up op Ebay. Ik wilde over deze lipsticks eigenlijk geen artikel schrijven maar toen ik ze binnenkreeg zagen ze er heel mooi uit dus een artikel was wel op zijn plaats. Hopelijk zijn de kleuren even mooi als de verpakking.

ebay lipsticks.jpg

De lipsticks kostte me 1,25 dollar per stuk. Dat is echt niks. Klik hier voor de link. Ik koos de kleur #4 en #5. Ze zijn een beetje vampy. Dat vind ik mooi en ben nu een beetje into the donkere lipsticks.

IMG_5988.JPG

De verpakking van de lipsticks vind ik echt heel mooi. Het had echt een heel duur merk kunnen zijn!

Swatches.

swatches

De swatches zien er mooi uit en ook dekkend. Ja dit ziet er nu al goed uit. Verder voelen ze zacht aan op de huid en smeren ze goed uit.

swatches 2

swatches 3

Op de lippen ziet de rode er goed uit. Ik had hem iets roder verwacht maar alsnog is het echt een knal kleur. Van de paarse ben ik wat minder fan. Hij dekt niet zo goed, het is meer een soort lippenbalsem met een kleurtje. Hij is mooi maar niet wat er van verwacht heb.

Houdbaarheid.

De houdbaarheid is verschillend bij de twee lipsticks. De paarse blijft niet lang zitten en na een maaltijd is hij wel echt verdwenen. De rode houdt het zeker langer uit. Deze blijft zeker 5 uur zitten. Hij overleeft een maaltijd maar hij vervaagt wel een beetje. Dan moet je hem wel bijwerken anders lijk je op een soort mislukte clown, haha.

IMG_5994.JPG

Conclusie.

1,25 dollar is bijna niks en ik hoef niet veel te verwachten van de lipstick. Voor de prijs vind ik de rode echt super goed. De paarse is ook leuk maar niet zo goed als de rode. Ik zou ze zeker opnieuw kopen.

Zou jij deze kopen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

0 thoughts on “Review Ebay Lipsticks.”

  1. Pingback: Ebay shoplog. |

Geef een reactie