Beauty & Mode

Review Essence my glow passion highlighter – Budget vriendelijke roze highlighter

Review Essence my glow passion highlighter

Ik zag laatst dit schattige doosje in de Kruidvat liggen. Een budget vriendelijke roze highlighter van Essence met de naam My Glow passion. Ik kon het niet laten om hem mee te nemen. Lees snel verder voor mijn review over de Essence my glow passion highlighter!

Essence my glow passion highlighter, 2,89

Deze Essence My Glow Passion Highlighter verovert direct een plekje in je hart. De highlighter heeft een overtuigende en superzachte textuur en bevat glanzende, roze accenten. Dit product is vegan en vrij van parabenen.

Review Essence my glow passion highlighter

Essence belooft dat de textuur zacht is. Ook belooft het merk dat de highlighter een glanzend en roze accent geeft. Zelf hou ik vooral van roze, koele highligters. Ook beloven ze dat het product vegan is en er geen parabenen in zitten. Goed om te weten!

Verpakking

De highlighter komt in een super schattig roze doosjes in de vorm van een hart. Er zit 8,5 gram in wat wel veel is voor een highlighter, vooral omdat deze zo goedkoop is. Je kunt er dus een aardige tijd mee vooruit. De opdruk van de poeder zelf is ook leuk. Helaas zie ik dat deze snel gaat vervagen.

Review Essence my glow passion highlighter

Werking

De blush heeft inderdaad zoals Essence belooft een zachte structuur. Wel heb ik gemerkt dat de highlighter erg poederig is. Op het gezicht merk je daar echter weinig van. Je moet wel minimaal 2 keer aanbrengen voordat je daadwerkelijk een resultaat zit.

De kleur van de highlighter vind ik erg mooi. Zelf hou ik meer van koelere roze kleuren en dat is deze zeker. Het poederige wat ik merkte viel mee toen ik de highlighter eenmaal op mijn gezicht aanbracht. Wat je ziet is een mooie zachte roze highlighter. De highligter bleef de gehele dag erg goed zitten. Pas na een uur of 6 ging deze vervagen.

Review Essence my glow passion highlighter

Conclusie

Ik ben enthousiast over deze highlighter. Het is niet de meest speciale highlighter die ik heb gezien maar hij is wel prima te gebruiken voor dagelijks gebruik. Een minpuntje is wel dat je hem minimaal twee keer moet aanbrengen om echt een goed effect te krijgen. Voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen, want hij kost maar 2,89. Enthousiast geworden door mijn Review over de Essence my glow passion highlighter? Hij is te koop bij onder andere Kruidvat!

Gebruik jij vaak highlighter?

Geef een reactie