Beauty & Mode

Review Essence You better work mascara – GYM proof mascara

Review Essence You better work mascara

Essence heeft een nieuwe collectie in de winkel genaamd ”you better work”’. Dit is een lijn die speciaal ontwikkeld is om te dragen in de sportschool. Als je deze producten naar de sportschool moet kunnen dragen moeten ze wel goed zijn. Tijd voor een test, in deze review test ik de essence you better work mascara!

Review Essence You better work mascara

Essence you better work length definition mascara

” Dankzij de speciale formule is deze Essence You Better Work! Length Definition Mascara perfect tijdens intensieve workouts. De mascara geeft je wimpers adembenemend volume. ”

Essence belooft dat dat je wimpers maximaal volume krijgen. Op de verpakking staat ook nog dat deze waterproof is. Het staat niet expliciet in de beschrijving maar ik ga er ook van uit dat de mascara een intensieve workout zal overleven. Ik hoop dus niet dat de mascara na een workout onder mijn ogen is afgebrokkeld.

Verpakking

Dankzij de speciale formule is deze Essence You Better Work! Length Definition Mascara perfect tijdens intensieve workouts. De mascara geeft je wimpers adembenemend volume.

De verpakking vind ik er leuk uitzien, er worden leuke kleurtjes gebruikt in de vormgeving. In de mascara zit 10ml wat gewoon een normaal formaat is van een mascara. Het borsteltje ziet er vrij simpel uit, het borsteltje wat je bij de meeste mascara’s tegen komt.

Werking

Na een laagje merkte ik gelijk dat het effect van deze essence you better work mascara erg opvallend is. Het maakt mijn wimpers erg lang en de haartjes worden goed uit elkaar gehaald. Wel vind ik dat de mascara een beetje klontert maar dit is gelukkig maar minimaal.

Review Essence You better work mascara

De mascara is ook zeker gymproof / waterproof. Ik heb deze mascara op gehad terwijl ik onderweg was (in warm weer) en intensief aan het werk was. De mascara was niet uitgelopen en ook zag ik geen zwarte vegen onder mijn ogen. Waterproof noem ik deze mascara dus zeker.

Ik denk persoonlijk wel dat deze mascara iets te intens is voor de sportschool. Ik zou deze mascara eerder opdoen naar een feestje dan naar de sportschool. Verder ben ik wel verrast door deze mascara en ik ben positief.

Nog een mascara review lezen zoals de essence you better work mascara? Lees hier een artikel waar ik onder andere een mascara van catrice review.

Essence You better work length and definition mascara is te koop bij kruidvat en etos voor 2,99.

7 thoughts on “Review Essence You better work mascara – GYM proof mascara”

  1. Ik loop stage bij de trekpleister en moest toen de essence vak ombouwen. Ik heb toen deze ook in me handen gehad. Ik geloofde er eerlijk gezegt eerst niet in maar dit maakt me toch heel nieuwschierig

Geef een reactie