Beauty & Mode

Review Etos lippenbalsem – Glanzende en verzorgende variant

Lippenbalsem is de vriend van elke vrouw in de winter. Etos heeft lippenbalsem in het assortiment zitten en het was deze week 1+1 gratis op alle lippenbalsem. Ik nam een Etos verzorgende en een glanzende lippenbalsem mee voor een review. Zouden ze zo goed zijn als de wat duurdere merken?

Verpakking

De review over de Etos lippenbalsem begin ik met de verpakking. Het was 1+1 gratis dus ik nam er twee mee. De verpakking vind ik goed bij de lippenbalsem passen. De kleuren zijn goed gekozen en aan het uiterlijk kun je wel zien welke het is. Dit zijn nog geen vernieuwde lippenbalsem (Etos is het assortiment aan het vernieuwen).

De prijs van de lippenbalsem is 1,25 per stuk. Dat is helemaal niet veel geld. En nu ik er een gratis heb gekregen is dit helemaal goedkoop. De lippenbalsem zijn sticks en kun je gemakkelijk meenemen. Ik heb er altijd wel een in mijn tas of jaszak zitten.

Mijn favoriete lippen balsem blijft altijd nog van Labello. Deze lippenbalsem komt er in de buurt!

IMG_6130

Verzorgende lippenbalsem

Allereerst de verzorgende lippenbalsem.

  • Voorkomt uitdroging.
  • Dagelijkse verzorging.

Deze lippen balsem vind ik prima. Hij werkt inderdaad tegen uitdroging. Er ontstaat een soort van laagje op je lippen waardoor je geen droge lippen krijgt. Ook helpt het voor mij tegen velletjes. De lippen balsem heeft geen smaakje wat ik zelf wel fijn vind.

Review etos lippenbalsem

Glanzende lippenbalsem

Naar deze was ik ook benieuwd. Dit is namelijk de glanzende versie. Ik hoopte dat deze even verzorgend zou zijn maar dan met een mooiere glans.

  • Voor stralende lippen.
  • Dagelijkse verzorging.

Op de verpakking staat niet of die verzorgend is. Hij is wel een beetje verzorgend maar ik vind hem zeker niet zo goed als de verzorgende lippen balsem. Hij geeft wel een subtiele glans wat dan wel weer mooi is.

Conclusie

Wil je verzorgende lippen? Dan zou ik wel voor de verzorgende lippenbalsem gaan. De glanzende is niet slecht maar toch is de verzorgende iets beter in het verzorgen. Wil je echt een glans in je lippen balsem, dan kan je wel voor de glanzende gaan. Het zijn beide wel goede balsems en zou ze zeker opnieuw kopen.

Wil je meer reviews van Etos producten lezen? Lees hier een review over twee lipsticks.

Wat is jouw favoriete merk lippenbalsem?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Review Etos lippenbalsem – Glanzende en verzorgende variant”

  1. Ik vind Labello eigenlijk niet zo fijn gek genoeg. Het benadrukt droge lippen op de een of andere manier. Ik vind de potjes van vaseline heel fijn! Houd deze balsem je lippen een beetje gehydrateerd? Dus niet zo droog?

Geef een reactie