Beauty & Mode

FA Douchegel review – frozen fruities, yoghurt en mystic moments.

Ik hou van Douche spullen. Je kan er niet genoeg hebben. Bij blokker was er laatst een aanbieding dat alle FA douchegels 1 euro waren. Ze roken erg lekker dus besloot ik er 3 mee te nemen. Ik koos de soorten yoghurt coconut, frozen fruities iced raspberry en mystic moments pearl proteins & black calla. In deze post lees je mijn review over deze varianten FA douchegel.

Budgetproof

De producten van FA zijn altijd zeer budget. Het zijn niet super unieke producten maar meestal is het wel gewoon lekker en prima. De douche gels zien er qua verpakking goed uit. Niet te kinderachtig maar ook niet heel luxe. Vrij basic dus. De flessen zijn verder niet doorzichtig wat ik altijd wel jammer vind want ik wil altijd zien hoeveel er nog in zit. In totaal zit er 250 ml in wat prima is.

IMG_4892

Werking

De werking van de 3 producten is eigenlijk precies hetzelfde, het heeft alleen een ander geurtje. Je hebt helemaal niet veel nodig want de gel schuimt ontzettend. Dat vind ik altijd echt heerlijk. Ik gebruik ook altijd een douche puff. Dan kan ik me lekker helemaal in zepen. De zepen laten een lekker schoon en fris gevoel achter. Verder merk ik niet echt dat de gels mijn huid geweldig verzorgt. Maar dat is ook niet belooft.

FA Douchegel review

Yoghurt coconut ruikt natuurlijk lekker naar kokosnoot. Dit is ook echt mijn favoriete geur (van deze 3 en qua douche producten). Frozen fruities iced raspberry ruikt natuurlijk naar framboos maar ik vond het ook een beetje naar aardbei ruiken. De mystic moments pearl proteins & black calla vind ik best luxe ruiken. Het ruikt ook een beetje naar bloemen.

FA Douchegel review

Conclusie

De producten zijn ideaal voor door de weeks maar als je echt even wilt relaxen met een luxe douche gel dan is deze niet geschikt. Ze zijn erg goedkoop, ook zonder aanbieding kom je uit rond je 2 euro per fles. Dat is dus niet heel duur. Hij maakt je huid alleen schoon maar verzorgt het niet echt. Wel ruiken de douche gels erg lekker allemaal, dat is dan wel een plus punt. Ben jij door deze fa douchegel review enthousiast geworden over de producten?

De FA douchegels zijn onder andere te koop bij Etos.

Benieuwd naar een andere review van een budgetproof showergel? Lees hier de review over hema shower gels. 

Ken jij de FA producten en wat vind je er van? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “FA Douchegel review – frozen fruities, yoghurt en mystic moments.”

  1. Showergels met cocos zijn zo lekker altijd! Ik heb er nu één van het merk Treaclemoon; deze is te koop bij de Albert Heijn en vanaf de eerste keer dat ik hem gebruikt had was hij heilig voor mij! Leuk artikel. Liefs

  2. Ik kon een flacon Fa in de aanbieding krijgen voor 1 euro. Het zat in een lichtgroene fles met yoghurt. Ik vond de fa met Limoenen ook heel lekker fris. Vooral in de zomer al het warm was. Er zijn nog wel vaste tukken zeep van Fa met Limoenen. Er zijn veel Fa varianten bijgekomen. Ik ga mysic en luxious moments eens proberen in die diepppaarse flacon van 250 milliliter. Daar is ook een deodorant van. Ik hoop een zevende hemel geur te ontdekken. Iets wat de zintuigen streelt en wel zo dat je dat dan altijd gebruikt.

  3. Vroeger was er badschuim en deodorant van Fa met de frisheid van Limoenen. In een reclame spotje van dit merk zag je iemand de branding van de zee uitlopen. Mystic moments wil ik ook eens gaan uitproberen. Alle Fa doucheproducten lijken me wel fris toe.

Geef een reactie