Beauty & Mode

Review: Foundation brush van Ebay.

Ik hou ontzettend van Ebay. Je kunt er gewoon hele leuke spullen krijgen voor heel erg weinig. Ik kwam een beauty account tegen op Ebay waar ik best veel positieve reacties zag. Ik besloot een foundation brush te bestellen om te kijken of het echt goed was. Ik was aardig verrast! foundation   Wat de verkoper van de brush zegt:

”Brand new and high quality. When you need full coverage with your powders or mineral makeup foundations, a flat top brush is your best bet! Pamper your face with the luxuriously soft and compact Flat Top Brush, while the densely packed synthetic bristles give you flawless coverage of your foundation, blush, and finishing powder. Use for applying mineral foundation, liquid foundation and also blush. Perfect for both professional use or personal use.”
 20150610_083812

Even wat informatie over de kwast. De kwast koste 1,60 dollar op Ebay. Dat is met de koers van vandaag 1,43 euro. Geen geld dus mits het product niet goed werkt. Het is een buffer kwast, dat is de meest gebruikte kwast voor foundation. Zelf vind ik zulke kwasten voor foundation het fijnst. De kwast ligt lekker in de hand. Hij glijdt niet snel weg ook al lijkt hij wel glad. Verder heeft hij synthetische haren. In de beschrijving staat dat je hem ook voor poeder kunt gebruiken maar daar gebruik ik liever een andere kwast voor. 20150610_083912   Waar het allemaal om draait is of de kwast goed werkt. En ja dat doet ie zeker! Hij pakt de foundation goed op en zorgt voor een goede dekking. Hij absorbeert ook niet alle foundation in de kwast wat ook wel fijn is. De haartjes zitten niet de dicht op elkaar waardoor je makkelijk over je gezicht heen en weer kan bewegen. Er is echter wel een klein minpuntje. Ik gebruik de kwast nu ongeveer 2 weken en een keer viel er een haar uit de kwast. Jammer! Maar persoonlijk zou ik de kwast daar niet voor laten liggen. Ik ben dus zeer tevreden over de kwast! Ik kocht hem hier. Koop jij wel eens iets op Ebay?

1 thought on “Review: Foundation brush van Ebay.”

Geef een reactie