Lifestyle

Review Gsmpunt.nl – Valenta Telefoon hoesje & service webshop

review gsmpunt.nl

Een hoesje moet je telefoon beschermen maar het moet er natuurlijk ook allemaal mooi uitzien. Vandaag review ik een hoesje van GsmPunt.nl die er mooi uitziet en er ook stevig uitziet. Weten wat ik van de service van gsmpunt.nl vond en het hoesje? Lees dan snel deze gsmpunt.nl review.

review gsmpunt.nl

Bezorging

De bezorging is zeer snel. Ik kreeg het hoesje binnen een dag binnen. Dat is zeker niet lang. Het hoesje was goed verpakt. Als je contact op wilt nemen met gsmpunt.nl gaat dit ook zeer snel. Je krijgt dezelfde dag nog antwoord op je mailtje.

20150822_203036

Het hoesje

Ik heb een galaxy S4 mini dus ik nam natuurlijk ook dat hoesje. Klik hier voor meer telefoon hoesjes. Het hoesje is van echt leer en dat voel je! Want de kwaliteit is echt geweldig. Met een klik zat mijn telefoon in het hoesje en verschoof het niet meer. Wat ik nog wel eens heb met goedkopere hoesjes is dat er ruimte zit tussen de telefoon en het hoesje, dat is bij deze zeker niet.

review gsmpunt.nl

20150822_203226

Verder voelt het hoesje heel stevig in de hand, zitten er nog 2 openingen in de binnenkant voor pasjes en sluit het hoesje magnetisch. Het geeft meer zekerheid als het hoesje met twee kanten is gesloten en dat is bij deze zo. Het enige jammere is dat je snel krassen maakt met je nagels maar dat komt ook omdat het leer is en je zuinig moet doen met je hoesje.

20150822_203322

review gsmpunt.nl

Verder op Gsmpunt.nl

Op Gsmpunt.nl kun je nog meer dingen bestellen zoals opladers, screen protectors en hoesjes. En ook nog voor de nieuwste telefoons. Hier bijvoorbeeld voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Veel keuze dus.

Gebruik jij een hoesje voor je telefoon? En waar heb je die vandaan?

Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen.

0 thoughts on “Review Gsmpunt.nl – Valenta Telefoon hoesje & service webshop”

Geef een reactie