Beauty & Mode

Review: Hema Shower gel.

Ik zag laatst een goede aanbieding bij de hema. Namelijk een kleine douchegel voor maar 50 cent per stuk. Ik besloot er twee mee te nemen om te testen. Ze zagen er erg schattig uit dus ik moest ze wel meenemen. Is dit echt een top artikel of kun je ze toch beter laten liggen?

shower gel

Ik nam twee soorten mee. De sweet charming and seductive en de Floral Fres and Fascinating. De tubes zijn identiek, alleen de ene is roze en andere blauw. In de tubes zit 50 ml. Dat is niet super veel maar voor 50 cent vindt ik het prima. Verder ben ik ook meer van veel verschillende douchespullen want dan kan ik afwisselen.

Sweet Charming and Seductive.

IMG_5710

De substantie is een beetje Jelly. Ik vindt dat niet heel ideaal maar als ik het in een puff doe merk je er weinig van. Het is dus wel oke. De kleur is roze doorzichtig. De geur ruik je niet gelijk maar pas als je er mee bezig gaat. Het is een frisse geur maar niet heel speciaal of echt lekker.

De verzorging is wel goed, het schuimt lekker en laat een schoon en fris gevoel achter. Deze shower gel is dus vrij basic maar wel goed. Ik vindt de naam zelf niet passen alleen.

Floral fresh and Fascinating.

IMG_5733

Deze substantie is net als de roze shower geld ook jelly. En deze is wit doorzichtig. Ik vindt de geur van deze wat beter. Je ruikt hem goed en vindt hem lekkerder dan de roze. Hij is wat meer aanwezig en niet zo basic als de roze. Ja deze geur is zeker een aanrader. Ook vindt ik de naam niet perse passen. Het is niet echt ‘fresh’. Meer een luxe geur, niet fris.

De verzorging is eigenlijk precies hetzelfde als de roze. Hij schuimt goed en is goed. Ik ben dus wel tevreden over deze.

Neem jij soms zulke koopjes mee om uit te proberen?

3 thoughts on “Review: Hema Shower gel.”

Geef een reactie