Lifestyle

Review John Green Boxset (alle boeken) + Winactie van de boxset!

Ik hou ontzettend van lezen. Ik lees al een tijdje Engelse boeken en ik vind dat hartstikke leuk. Nadat ik The Fault In Our Stars had gelezen was ik razend benieuwd naar de andere boeken van John Green. Inmiddels heb ik alle boeken gelezen. In deze post review ik de John Green boxset. Benieuwd wat ik van de boeken vond? Lees dan snel verder.

john green

The Fault In Our Stars

Despite the tumor-shrinking medical miracle that has bought her a few years, Hazel has never been anything but terminal, her final chapter inscribed upon diagnosis. But when a gorgeous plot twist named Augustus Waters suddenly appears at Cancer Kid Support Group, Hazel’s story is about to be completely rewritten.

20150526_210825

Het eerste boek uit de boxset van John Green is The Fault In our stars, daar begint deze review mee. Dit boek heb ik al een tijd geleden gelezen. Ik denk ongeveer 1,5 jaar geleden. Ik vond het echt een geweldig boek. Zeker een die bij mijn favorieten hoort. Dit boek doet ook zeker iets met je gevoel. Ik heb eerlijk gezegd wel een traantje gelaten, en niet maar een keer. Het opent zeker je ogen. Ik vind het best makkelijk geschreven ook al snapte ik de betekenis van sommige woorden niet helemaal.

Er zitten echt prachtige zinnen in dit boek en ik vind John echt een super goede schrijver. Het boek is heel luchtig en niet te chliche. Het is wel een boek wat ik echt heel graag uit wilde lezen en het las ook lekker door. Ik kwam ook gelijk in het verhaal. Mocht je het nog niet weten, van dit boek is een verfilming gemaakt met dezelfde naam. Deze film vond ik echt geweldig goed gelukt. Meestal ben ik nooit tevreden met verfilmingen maar die van The Fault In Our Stars klopte in mijn ogen precies. Echt een aanrader dit boek!

Looking for Alaska

Miles Halter’s whole life has been one big non-event, until he meets Alaska Young. Gorgeous, clever and undoubtedly screwed-up, Alaska draws Miles into her reckless world and irrevocably steals his heart. For Miles, nothing can ever be the same again.

20150526_211052

Dit is het tweede boek wat ik review uit de John Green boxset. Dit is mijn favoriete boek van de boxset. Het is zo’n mooi verhaal met een tikje humor. Ik heb echt gelachen en gehuild om dit boek. Ik zat echt op het puntje van mijn stoel want ik wilde echt heel graag weten hoe het ging aflopen. Ook leefde ik heel erg mee met de hoofdpersoon Miles. Het boek had wel echt een wending waar ik zelf van schrok, haha. Maargoed, als ik dat ga vertellen veklap ik de clue van het verhaal.

Paper towns

Who is the real Margo? Quentin Jacobsen has spent a lifetime loving the magnificently adventurous Margo Roth Spiegelman from afar. So when she cracks open a window and climbs into his life – dressed like a ninja and summoning him for an ingenious campaign of revenge – he follows. After their all-nighter ends and a new day breaks, Q arrives at school to discover that Margo, always an enigma, has now become a mystery. She has disappeared. Q soon learns that there are clues in her disappearance.. and they are for him. Trailing Margo’s disconnected path across the USA, the closer Q gets, the less sure he is of who he is looking for.

20150526_210944

Dit is het vierde boek wat ik review uit de John Green boxset. Ik vind dit het spannendste boek van de boxset. Ik wilde gewoon steeds weer doorlezen omdat het steeds spannend bleef. Het is wel een beetje een raar verhaal als ik erover nadenk maar ook heel mysterieus. Het deed me zelf heel erg denken aan een detective boek en dat soort boeken vind ik wel leuk. Het gaf heel veel spanning. Ik had trouwens echt met elk boek van deze boxset het ”wow gevoel”’. Dat ik echt over het verhaal ging nadenken en gefascineerd was. Ik vond het wel grappig dat de bijnaam van de hoofdpersoon Q was. Verder was het einde weer zeer spannend en spectaculair. Verder komt er een bioscoop film van dit boek die 30 juli in de bioscoop komt. Ik ben echt razend benieuwd naar deze film!

 An Anbundance of Katherines

When it comes to relationships, Colin Singleton’s type is girls named Katherine. And when it comes to girls named Katherine, Colin is always getting dumped. Nineteen times, to be exact. On a road trip miles from home, this anagram-happy, washed-up child prodigy has ten thousand dollars in his pocket, a bloodthirsty feral hog on his trail, and an overweight Judge Judy – loving best friend riding shotgun – but no Katherines. Colin is on a mission to prove The Theorem of Underlying Katherine Predictability, which he hopes will predict the future of any relationship, avenge Dumpees everywhere, and finally win him the girl. Love, friendship, and a dead Austro-Hungarian archduke add up to surprising and heart-changing conclusions in this ingeniously layered comic novel about reinventing oneself.

20150526_210907

Dit is het vijfde boek wat ik review uit de John Green boxset. Dit is een verhaal wat bijna onmogelijk is om waar te kunnen zijn. Wel vind ik het een geweldig verhaal. Ik vond het een bijzonder verhaal omdat ik de hoofdpersoon bijzonder vond. En het eind had ik echt niet zien aankomen. Er gebeurt enorm veel in het boek wat je eigenlijk niet ziet aankomen als je er doorheen leest. De personages in dit boek vind ik zeer goed uitgewerkt en je leeft echt mee met de gebeurtenissen.

Will Grayson, Will Grayson

One cold night, in a most unlikely corner of Chicago, teenager Will Grayson crosses paths with.. Will Grayson! Two teens with the same name who run in two very different circles suddenly find their lives going in new and unexpected directions. Culminating in epic turns-of-heart on both of their parts, they team up to produce the most fabulous musical ever to grace the high-school stage. Told in alternating voices from two award-winning, popular names in young-adult fiction – John Green (author of The Fault in Our Stars ) and David Levithan (author of Boy Meets Boy) – this unique collaborative novel features a double helping of the heart and humour that has won both authors legions of fans.

20150526_210956

Ik kwam het slechts door dit boek heen. Ik vond het wel zeker een leuk boek maar ik vond het een beetje sloom geschreven. Er gebeurde niet heel veel en als er dan iets gebeurde was het voor mijn gevoel te langdradig. Wel had dit boek op een gegeven moment echt een ”twist plot”. Iets wat ik echt helemaal niet had verwacht en ook even een tijdje niet snapte. Vanaf dat punt heb ik het boek ik een ruk uitgelezen omdat ik graag wilde weten hoe het ging eindigen. Ook heb ik echt een haat op een bepaald personage uit het boek ontwikkelt, haha.

20150526_210413

Na de review van de John Green boxset ben ik razend enthousiast. Omdat ik de boeken zo geweldig vind heb ik besloten om een winactie te doen. Ik geef 1x een boek weg naar keuze. Uiteraard is dit een nieuw exemplaar. Wat moet je hiervoor doen?

Winactie!

1. Laat een comment in dit artikel ”review John Green boxset” achter met welk boek jij graag zou willen lezen en waarom. (vergeet niet je goede e-mail adres in het voorbestemde vakje te plaatsen). Ik ga dan lootjes maken en heel ouderwets een lootje trekken met de winaar!

2. Voor een extra lootje kun je een aantal dingen doen:

– Mij volgen op Bloglovin. Klik hier. 

– Deze post delen op twitter of facebook. Als je beide doet krijg je ook voor beide acties een lootje.

– Mijn facebook pagina liken. Klik hier. 

Als je gebruik maakt van de extra kansen laat dan even weten van welke in je reactie!

De uitslag is 10 juni, dus over een week.

Ik hoop dat jullie de winactie leuk vinden en review van de John Green boxset leuk vinden.

0 thoughts on “Review John Green Boxset (alle boeken) + Winactie van de boxset!”

 1. Erg leuk om te lezen wat iemand anders van de boeken vindt. Zelf heb ik alleen nog niet An Anbundance of Katherines en Papertowns gelezen (maar inmiddels wel al aangeschaft). Ik vond zelf Looking for Alaska heel traag en kon er niet door heen. Terwijl ik Will Grayson & Will Grayson wel weer zo weg leeste. Beste boek tot nu toe blijf ik toch Fault in Our Stars vinden.

 2. Erg leuk om te lezen wat iemand anders van de boeken vindt. Zelf heb ik alleen nog niet An Anbundance of Katherines en Papertowns gelezen (maar inmiddels wel al aangeschaft). Ik vond zelf Looking for Alaska heel traag en kon er niet door heen. Terwijl ik Will Grayson & Will Grayson wel weer zo weg leeste. Beste boek tot nu toe blijf ik toch Fault in Our Stars vinden.

 3. Super gaaf! Ik heb alles gedaan behalve gedeeld op facebook. Ik zou graag Will Grayson, Will Grayson willen. Had hem al een lange tijd zien liggen. Ik heb net Paper Towns uit (hij ligt letterlijk nu ook naast me) maar ik vond hem wel goed alleen ging ik me op een geven moment erg irriteren aan Q en Margo. Als ik eerlijk mag zijn vind ik Q net een tiener meisje dat helemaal geobsedeerd is door iets onbereikbaar zoals Justin Bieber ofzo. Ook vind ik dat Margo eigenlijk een arrogante b*tch is, oke echt sorry voor mijn taal gebruik. Ik ga dit boek ook binnenkort revieuwen. Ik zelf vond The fault in our stars het beste boek omdat ik daadwerkelijk ook heb zitten huilen. Niet eens op het moment dat hij dood ging maar het verlies er na. Ik ben dol trouwens op filosofie ook al wordt ik daar vaak om uitgelachen. Dikke kus Sanne

 4. Super gaaf! Ik heb alles gedaan behalve gedeeld op facebook. Ik zou graag Will Grayson, Will Grayson willen. Had hem al een lange tijd zien liggen. Ik heb net Paper Towns uit (hij ligt letterlijk nu ook naast me) maar ik vond hem wel goed alleen ging ik me op een geven moment erg irriteren aan Q en Margo. Als ik eerlijk mag zijn vind ik Q net een tiener meisje dat helemaal geobsedeerd is door iets onbereikbaar zoals Justin Bieber ofzo. Ook vind ik dat Margo eigenlijk een arrogante b*tch is, oke echt sorry voor mijn taal gebruik. Ik ga dit boek ook binnenkort revieuwen. Ik zelf vond The fault in our stars het beste boek omdat ik daadwerkelijk ook heb zitten huilen. Niet eens op het moment dat hij dood ging maar het verlies er na. Ik ben dol trouwens op filosofie ook al wordt ik daar vaak om uitgelachen. Dikke kus Sanne

 5. Ik heb nog geen een boek van John Green gelezen. Maar heb alleen maar goede dingen gehoord dus moet toch echt een gaan lezen denk ik 😀

 6. Ik heb nog geen een boek van John Green gelezen. Maar heb alleen maar goede dingen gehoord dus moet toch echt een gaan lezen denk ik 😀

 7. Super leuke review! Ik heb zelf tfios gelezen en vond hem echt geweldig! Ik zou super graag Papertowns willen lezen! Die lijkt me echt geweldig en hoor er ook allemaal leuke verhalen over. Ik hoop dat ik een kansje maak hihi!

  Groetjes Joy. ♥

 8. Super leuke review! Ik heb zelf tfios gelezen en vond hem echt geweldig! Ik zou super graag Papertowns willen lezen! Die lijkt me echt geweldig en hoor er ook allemaal leuke verhalen over. Ik hoop dat ik een kansje maak hihi!

  Groetjes Joy. ♥

 9. Hee !
  Super leuke winactie dit! En je blog vind ik ook heel leuk, je schrijft echt leuk en persoonlijk, love it! Ik doe mee aan deze unieke kans om een boek te winnen 🙂
  Ik volg je op Facebook en bloglovin 🙂

 10. Hee !
  Super leuke winactie dit! En je blog vind ik ook heel leuk, je schrijft echt leuk en persoonlijk, love it! Ik doe mee aan deze unieke kans om een boek te winnen 🙂
  Ik volg je op Facebook en bloglovin 🙂

 11. awh super fijn revieuw ! zelf lijkt mij het boek paper towels het leukst, ik wil hem daarom ook zelf graag lezen omdat er ook een film over komt. Maar eigenlijk wil ik daarom dus eerst het boek lezen, omdat meestal het boek leuker is dan de film 🙂 ben overegens wel erg nieuwschierig naar de film! ik heb de ‘fault in our stars’ ook gezien & gelezen en die was natuurlijk erg goed ! Ik hoop dat er nog meer boeken van John Green worden gefilmd. Ze zijn zo leuk ! <3

 12. awh super fijn revieuw ! zelf lijkt mij het boek paper towels het leukst, ik wil hem daarom ook zelf graag lezen omdat er ook een film over komt. Maar eigenlijk wil ik daarom dus eerst het boek lezen, omdat meestal het boek leuker is dan de film 🙂 ben overegens wel erg nieuwschierig naar de film! ik heb de ‘fault in our stars’ ook gezien & gelezen en die was natuurlijk erg goed ! Ik hoop dat er nog meer boeken van John Green worden gefilmd. Ze zijn zo leuk ! <3

Geef een reactie