Beauty & Mode Budgetproof

Review kruidvat crèmespoeling – Tropical & Glans

Review kruidvat crèmespoeling

Deze Kruidvat producten liggen al ontzettend lang in de Kruidvat. Ik denk dat ik ze zelfs al twee jaar in de winkel heb zien liggen. Vandaag review ik de kruidvat crèmespoeling glans & tropical. Lees je mee met mijn bevindingen?

Van deze lijn heb je zowel een shampoo als een conditioner. Je hebt dus ook een shampoo glans en een shampoo tropical van Kruidvat. Vandaag review ik alleen de crèmespoelingen in mijn blogpost. Ik ben erg benieuwd naar de producten!

Kruidvat crèmespoeling tropical 500 ML – 1,39

Review kruidvat crèmespoeling

”Kruidvat crèmespoeling tropical is een verzorgende crèmespoeling met een heerlijk frisse fruitige geur van perzik en citrus. Deze crèmespoeling met toegevoegde pro-vitamine B5 laat het haar mooi glanzen. Geschikt voor dagelijks gebruik.”

Kruidvat belooft dus dat de crèmespoeling verzorgd en je haar mooi laat glanzen. Ook geeft Kruidvat aan dat je de crèmespoeling dagelijks kan gebruiken. De geur perzik en citrus klinkt ook goed. Inderdaad klinkt dit erg tropisch.

Ingrediënten

Je ziet naast bestandsdelen als aqua en alcohol voor de substantie van het product ook bijvoorbeeld citrus aurantium dulcis juice en prunus persica juice. Dat is dus bedoelt voor de tropische geur. Ik heb gevonden dat dit verder niet echt iets voor je haar doet. Ik zie ook het ingrediënt CI15985, dat is voor de kleur geel/oranje van het product.

Werking

” Gebruiksaanwijzing: Het haar wassen met Kruidvat Shampoo Tropical. Met de handen een beetje crèmespoeling over het haar verdelen, even laten inwerken en goed uitspoelen.”

Als gebruiksaanwijzing geeft Kruidvat aan dat je eerst de Shampoo moet gebruiken en vervolgens geven ze aan hoe je met het product te werk moet gaan. Dit is eigenlijk gewoon wat algemeen bekend is voor conditioner. Ik mis informatie als bijvoorbeeld de tijd hoelang je het product in je haar moet laten intrekken.

Eigenlijk vond ik de geur totaal niet lekker… Ik ruik zeker wel de tropische noten in de geur maar verder vind ik het maar een muf geurtje. Ik kan het niet echt omschrijven, maar lekker vind ik het iniedergeval niet. Qua verzorging doet deze crèmespoeling wel zijn werk. Het laat mijn haar inderdaad glanzen zoals belooft. Helaas zou ik hem door de geur niet nog eens kopen.

Kruidvat crèmespoeling glans 500 ML – 1,39

Review kruidvat crèmespoeling

”Kruidvat crèmespoeling glans laat het haar weer stralen. Het houdt de vochtbalans op peil en laat het haar heerlijk zacht aanvoelen. De crèmespoeling, met toegevoegd tarwekiemextract, geeft het haar een diepe, natuurlijke glans.”

Kruidvat belooft met dit product dat het het haar laat stralen en de vochtbalans op peil brengt. Ook belooft Kruidvat dat het haar zacht zal aanvoelen en heeft het in de beschrijving over het ingrediënt tarwekiemextract. Ze beloven meer dingen met de glans crèmespoeling dan de tropical. Van deze crèmespoeling kan ik dus iets meer verwachten.

Ingrediënten

Review kruidvat crèmespoeling

Je ziet al gelijk dat hier veel meer ingrediënten inzitten dan de Tropical version. Een lange ingrediëntenlijst kan twee dingen betekenen: er zit veel troep in of ze hebben er veel verzorgende ingrediënten in gestopt. Ook hier zitten weer verschillende kleurstoffen in (de CI ingrediënten). Verder heb ik niet echt bijzonder goede / verzorgende ingrediënten gevonden.

Werking

Ik merkte gelijk aan deze Glans crèmespoeling dat het een veel betere geur heeft dan de tropical version. Dit geeft een lekkere frisse geur. Eigenlijk is het een vrij neutrale geur. Ik merk ook dat deze crèmespoeling mijn haar net wat beter verzorgd dan de Tropical version. Hij laat mijn haar wel een beetje meer stralen dan normaal. Ook is de doorkambaarheid goed en voelt mijn haar zacht uit.

Conclusie

Over de Tropical crèmespoeling ben ik niet tevreden. Maar dat komt helaas gewoon door de geur, verder is dit namelijk een prima product. Over de crèmespoeling glans ben ik een stuk meer tevreden. Deze geur is gewoom prima (neutraal) en het product doet een stukje meer voor mijn haar dan de tropical versie. De kruidvat crèmespoeling Tropical en Glans zijn beide verkrijgbaar bij Kruidvat voor 1,39. Een lekker budget vriendelijk prijsje dus.

Nog een review lezen over een kruidvat product? Lees hier een review over een kruidvat masker.

Van welke geuren hou jij in crèmespoeling producten?

Geef een reactie