Beauty & Mode Budgetproof

Review kruidvat haarmasker oil & rescue – Speciaal voor droog en beschadigd haar!

Haarmaskers zijn voor mijn haar echt onmisbaar. Ik heb erg moeilijk haar die vaak in de klit raakt en ik kan labelen als droog. Af en toe een haarmasker doen is voor mij een must. In deze review beoordeel in het kruidvat haarmasker oil & rescue.

Haarmasker oil & rescue 150 ML

”Kruidvat haarmasker oil & rescue is een intensieve 3-voudige formule speciaal ontwikkeld voor zeer beschadigd en droog haar: 1 Verbeterde haarstructuur 2 soepelheid 3 intense glans. Het rijke phyto-oil-care-complex bestaande uit argan olie, pruimenpitolie en provitamine B5 geeft het haar extra verzorging, intensieve verzorging en bescherming. De unieke ion-technologie voorkomt pluizig haar. Het haarmasker heeft een doeltreffende en diepgaande herstellende werking en gaat haarbreuk tegen. Verbetert de doorkambaarheid en zorgt voor een stralende glans en voelbare zachtheid.”

Review kruidvat haarmasker oil & rescue

Kruidvat belooft een hoop dingen met de haarmaster oil & rescue, ik zal ze gaan beoordelen in deze review. Ze beloven ze dat het haarmasker pluizig haar zal voorkomen. Ook beloven ze dat het het haar extra verzorging, intensieve voeding en bescherming geeft. Als laatste beloven ze dat het haarbreuk tegen gaat, je je haar beter kan doorkammen, het moet zorgen voor een glans en je haar moet zachter gaat aanvoelen. Klinkt allemaal erg goed. Mijn haar kan dit zeker wel gebruiken.

Review kruidvat haarmasker oil & rescue

Werking

Als gebruiksaanwijzing geeft Kruidvat aan dat je je haar moet wassen met Kruidvat Oil & Rescue en het masker moet aanbrengen op handdoek droog haar. Vervolgens moet je deze 1-2 minuten laten intrekken en vervolgens uitspoelen. Kruidvat raad aan om dit masker wekelijks te gebruiken.

Eerlijk gezegd heb ik mijn haar niet gewassen met de speciale kruidvat shampoo uit dezelfde lijn. Bijna elk merk zet dit op de verpakking. De substantie is crème achtig, het voelt aan als een dikkige crèmespoeling. 1-2 minuten laten inwerken leek mij wel vrij kort, bij andere haarmaskers is dit meestal wat langer.

Ik merkte gelijk dat het masker snel aan het intrekken was. De tijd 1-2 was daarom ook prima aangezien het niet nodig was om het masker langer te laten intrekken. Na het uitspoelen merkte ik gelijk dat mijn haar soepeler was dan daarvoor. Ik heb dit product 4 weken lang elke week een keer gebruikt en ik merk wel verschil maar dit is wel minimaal. Ik merk dat mijn haar wat meer glanst en het wat meer verzorgd is. Het zou moeten helpen tegen pluizigheid en je haar zou je beter moeten kunnen doorkammen, daar merk ik eigenlijk weinig van.

Review kruidvat haarmasker oil & rescue

Conclusie

Het is een prima haarmasker voor een prima prijsje. Hij kost namelijk maar 1,79. Verwacht geen intens haarmasker die werkt als een kuur maar het geeft wel net wat meer verzorging dan normale shampoo en conditioner. Het geeft net wat meer verzorging om je haar een oppepper te geven. Ik zou dit product opnieuw kopen voor extra verzorging. De Kruidvat haarmasker oil & rescue is te koop bij Kruidvat voor 1,79, ik ben enthousiast na deze review.

Nog een review lezen over een Kruidvat product? Lees hier mijn review over het Kruidvat rozenwater.

Wat is jouw favoriete haarmasker?

4 thoughts on “Review kruidvat haarmasker oil & rescue – Speciaal voor droog en beschadigd haar!”

  1. Goed om te weten! Ik ben er heel druk mee bezig mijn haar gezond en lang te maken. Maar niet altijd even veel om uit te geven. Dan neig je toch sneller naar de goedkopere merken. Maar dan moet het wel langdurig effect hebben.

    1. Over langdurig effect kan ik helaas nog niks zeggen, daar heb ik hem nog niet lang genoeg voor getest. Ik vind hem tot nu toe fijn voor dagelijks verzorging van het haar.

Geef een reactie