Beauty & Mode

Review Kruidvat reinigingslotion sensitive en dagcrème sensitive

Review Kruidvat reinigingslotion sensitive

Laatst reviewde ik al het rozenwater van Kruidvat. Nu is de sensitive lijn aan de beurt en ik test de reinigingslotion en de dagcrème uit de lijn. Dus heb jij een gevoelig huid? Lees deze review verder en kom te weten of je de Kruidvat reinigingslotion sensitive en dagcrème sensitive echt nodig hebt.

Goede huidverzorging kost meestal wel wat en dat is natuurlijk jammer want ik wil geen bakken met geld uitgeven om me huid te reinigen en mijn huid een beetje te verzorgen. Zelf is mijn huid best wel rood daarom besloot ik de sensitive lijn uit te proberen.

Reinigingslotion – 1,99

Review Kruidvat reinigingslotion sensitive

”Dagelijkse reiniging voor de droge en gevoelige huid. Verwijdert de laatste onzuiverheden en sporen van make-up en reinigingsmelk. Speciaal voor de droge en gevoelige huid. Dermatologisch goedgekeurd.”

De lijn heeft de geur Aloe vera. Dat is een fijne frisse geur voor een verzorgingsproduct. Toen ik het product kocht dat ik dat het echt een lotion was wat je gezicht goed reinigde maar dit is niet zo. Dit is eigenlijk een soort toner want het haalt alleen de laatste restjes van je make-up eraf.

Deze toner ruikt echt heel lekker! Het werkt erg goed en het geeft een verfrissend gevoel en het haalt mijn make-up restjes er prima af. Het is precies goed en laat geen laagje achter af iets. Ja dit is echt een aanrader. Wel is het door de verpakking moeilijk te doseren. Je schenkt al snel te veel op je watje.

Dagcrème – 1,99

”Dagelijkse verzorging voor de droge en gevoelige huid. Met aloe vera voor een zachte en soepele huid. Abrikozenpitolie helpt de huidelasticiteit verbeteren. Bevat hydraterende bestanddelen die de vochtbalans in evenwicht houden. Dermatologisch goedgekeurd.”

We beginnen de review met de Kruidvat reinigingslotion sensitive.  Dagcrème is echt een must have, vooral in de winter is het echt noodzakelijk. Ik heb geen slechte huid, toch vind ik het belangrijk om mijn huid te verzorgen. Aangezien ik dit vrijwel iedere dag gebruikt zoek ik een licht verzorgende crème van een goedkoop merk.

Review Kruidvat reinigingslotion sensitive

Deze crème is erg licht. Je hebt helemaal niet veel nodig om je gezicht helemaal mee in te smeren. Met dit potje kan ik dan ook denk ik zeer lang mee doen. De crème trekt niet heel snel in maar het duurt ook niet heel lang. Ik zeg zo’n 2 minuten. De verzorging is subtiel maar na 2 weken gebruiken merk ik wel verschil. Mijn huid is wat gevoelig dus koos ik sensitive. Daarom is de crème wat licht en prikt totaal niet.

Van de geur merk ik niet veel. Ik ruik het bijna niet. Dat vind ik wel fijn want zelf hou ik niet van hele sterke geuren. Mocht je daar wel van houden dan is deze crème misschien niet iets voor jou.

Conclusie

Het zijn goede producten met een zacht prijsje. Ik ben dik tevreden over beide producten en zal ze zeker opnieuw kopen. Er zit veel inhoud in de verpakkingen. Niks op aan te merken.

Nog een review lezen over een Kruidvat product? Lees hier een review over het micelair water van Kruidvat. 

Wat voor producten gebruik jij als verzorging?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Review Kruidvat reinigingslotion sensitive en dagcrème sensitive”

Geef een reactie