Beauty & Mode

Review Kruidvat Rozenwater – Verfrissing reiniging

Kruidvat staat voor goede kwaliteit voor lage prijs. Ze verkopen zelf andere merken maar hebben natuurlijk ook eigen producten. Ze hebben ook een lijn met producten om je gezicht te verzorgen. Ik kocht een aantal producten en daarvan test ik nu in deze het kruidvat rozenwater uit in een review.

Laten we bij het begin beginnen. Ik kan me wel voorstellen dat je nu jezelf vraagt wat rozenwater is en of je iets hebt gemist. Daarom leg ik eerst uit wat rozenwater is. Uiteraard word het gemaakt van rozen bloem blaadjes. Het wordt gebruikt voor zowel etenswaren als cosmetica. Natuurlijk is dit de variant van cosmetica. Rozen water verzorgt de huid in een aantal opzichten.

Wat zegt Kruidvat over het rozen water?

”Voor een dagelijkse verfrissende reiniging gebruik je Kruidvat Verfrissende Reiniging Rozenwater. Het rozenwater verwijdert de laatste onzuiverheden en sporen van make-up en reinigingsmelk.”

Klinkt dus eigenlijk als een soort van tonic maar dan gemaakt van rozen. Verder ziet het flesje er ouderwets uit. Dat vind ik wel wat hebben maar ik kan snappen als je wat jonger bent het een beetje saai vind ogen. De prijs is 1,99 voor 150 ml. Dat is helemaal niet duur! Je moet wel de vloeistof echt uit het flesje schenken wat soms best wel onhandig is omdat je snel te veel pakt of knoeit met het water.

Review kruidvat rozenwater

Het rozen water ruikt subtiel en dat vind ik wel fijn. Ik hou niet zo van als een product heel erg sterk ruikt. Je kunt het product gebruiken door het op een watje te doen en na dat je je gezicht hebt gereinigd aan te brengen. Het werkt een beetje als een extra reiniging.

De werking vind ik heel erg goed. Het is erg fris en plakt niet. Het werkt meer verzorgend dan een tonic want je voelt wel dat er een soort laagje op je huid ontstaat. Ik vind het zelf fijner dan andere tonics!

Een andere review van een product van Kruidvat lezen? Lees hier een artikel over het kruidvat micellair water.

Kende jij kruidvat rozenwater al en wat vond je van deze review?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

6 thoughts on “Review Kruidvat Rozenwater – Verfrissing reiniging”

  1. Ik gebruik dit nu sinds een tijdje als reiniger en ik had altijd een hele onrustige huid met veel rode plekjes en dat is echt totaal omgedraaid nu. Voor mij geen reinigingsproducten meer, alleen maar rozenwater en zo nu en dan een licht scrubje.

Geef een reactie