Beauty & Mode

Review Kruidvat kleurshampoo – Wash In Wash out 6.4 Rich Red

Nu ik mijn haar heb geverfd is het belangrijk om het goed te verzorgen en middelen gebruiken om de kleur er zo lang en mooi mogelijk in te houden. Ik zag deze Kruidvat kleurshampoo al bij andere blogs en nam het mee om zelf een review te schrijven. Kijk je mee naar het resultaat?

Wat voor product is dit?

Wat is dit product eigenlijk? Dit is een kleuren shampoo voor gekleurd haar. Dat wil niet zeggen dat als je dit in je haar doet veranderen in een andere kleur zoals verf. Het geeft eigenlijk een soort gloed aan je haar en maakt de kleur mooier.

”Geef je doffe haar weer een levendige kleur met de Kruidvat Wash In Wash Out 6.4 Rich Red Kleurshampoo. Deze kleurshampoo zorgt voor een rijke kleur en geeft je haar weer glans.”

Review Kruidvat kleurshampoo

Rich red

Voor deze review over de kruidvat kleurshampoo koos ik voor de kleur ‘rich red’ omdat ik rood wel mooi vind en het bij mijn haarkleur nu vind passen. Je hebt veel verschillende kleuren shampoo, er is eigenlijk voor iedereen wel een kleur die bij het haar past. Ik kocht de shampoo omdat ik wilde uittesten of dit écht verschil aan mijn haar geeft.

Ik testte de shampoo eenmalig. Op de verpakking staat dat het effect er ongeveer tot 3 keer wassen blijft. De vloeistof is hetzelfde als normale shampoo. Het is echt knal rood, het lijkt net bloed. De shampoo moet je 5 minuten laten intrekken en dan goed uitspoelen. Dat deed ik.

Werkt de shampoo ook? Ja ik vind mijn haar er iets anders uit zien, het geeft inderdaad een soort gloed aan mijn haar, iets roder en mooier dan voorheen. Je moet wel vergelijken en goed kijken om het echt te zien. Het is niet heel erg veel verschil maar de gloed is wel mooi.

Meer informatie lezen over mijn favoriete normale shampoo? Lees hier het artikel over mijn favoriete shampoo en conditioner!

Heb jij ooit een kleuren shampoo gebruikt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Review Kruidvat kleurshampoo – Wash In Wash out 6.4 Rich Red”

Geef een reactie