Beauty & Mode

Review l’oreal Dream Lengths shampoo + conditioner

review l'oreal elvive dream lengths

L’oreal komt met een haar lijn speciaal voor lang beschadigd haar. Met deze lijn zou je ”dream lengths” moeten krijgen. Aangezien mijn haar weer redelijk is aangegroeid is het tijd om deze L’oreal elvive dream lengths lijn te testen in een review.

De lijn

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor lang haar. Dit is een lijn om je lange lokken te ”redden”. L’oreal belooft drie dingen; dat het gespleten haarpunten vermindert, het haarlengte’s versterkt en dat het glans toe voegt. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een no haircut cream. Vandaag review ik de l’oreal elvive dream lengths shampoo en conditioner.

L’oreal elvive dream lengths herstellende shampoo

Review L'oreal Dream Lengths

”Onze herstellende shampoo, een crèmeachtige verzorgende formule, is perfect om afscheid te nemen van dunnen wordende, beschadigde lengtes. En natuurlijk maakt het ook je haar schoon.”

L’oreal belooft dat de shampoo dunne en beschadigde lengte’s verzorgd. Ook beloven ze dat het je haar schoon maakt, dan kunnen we wel verwachten van een shampoo inderdaad! Er zit 250 ML in de verpakking wat prima is voor een shampoo.

Ingrediënten

Review L'oreal Dream Lengths

”Met plantaardige keratine, om je haar te herstellen tot in de punten, met vitamines, om je haar sterker te maken, met castor olie, om je haar te voeden, glans te geven en je haar lang te houden.”

L’oreal communiceert zelf 3 hoofd ingredienten die in de producten zitten. Namelijk Keratine, vitamines en castor olie. Er zitten silliconen in zoals SLS en Dimethicone. Ik vind dat zelf niet zo’n probleem maar als je hier niet tegen kan is dit goed om te weten. Er zit inderdaad castor olie in, dit is een ingrediënt wat de haar gezondheid moet bevorderen. Verder zitten er niet echt heel interessante ingrediënten in. De meeste ingrediënten zijn voor de kleur, substantie en geur.

Werking

Het product heeft een fruitige geur, dat vind ik wel erg lekker. Het is wel echt een standaard shampoo geur. Maar uiteindelijk gaat het meer om de werking dan de geur, ookal is met de geur niet mis, alleen is deze een beetje standaard. Wel blijft de geur lang hangen, de volgende dag kan ik de geur nog in mijn ruiken.

Van de verzorgde kant van het product merk ik niet mega veel. Ik merk dat mijn haar wat meer glanst maar verder doet het niet zoveel voor mijn haar. Mijn haar is wel goed goed schoon en doet verder alles wat je van een shampoo verwacht. Het is een prima product met een lekkere fruitige geur.

Klik hier om de l’oreal shampoo te shoppen.

L’oreal Elvivie Dream lengths ontwarrende conditioner

Review L'oreal Dream Lengths

”Onze Ontwarrende Conditioner ontwart je haar onmiddelijk: nu kan je je haar losgooien, in een knot draaien, vastbinden en losmaken… terwijl je haar beschermd wordt tegen breuk. Laat de klitten niet winnen!”

Deze conditioner zorgt er volgens l’oreal voor dat je haren ontwart worden en zorgt er voor dat je haar zal worden beschermt tegen haar breuk. Klinkt erg goed, ik heb namelijk altijd last van klitten en warrig haar. Ik ben erg benieuwd of deze conditioner alle klitten goed aanpakt.

Ingrediënten

Ook bij de conditioner worden de 3 ingrediënten plantaardige keratine, vitamines en castor olie vermeld. Ook hier zitten siliconen en parabenen in. Verder zitten hier ook geen noemenswaardige ingrediënten in, ook hier zijn de meeste dingen voor de kleur, geur en substantie van het product.

Werking

Ook bij dit product ruik ik dezelfde lekker geur. Het is een vrij lichte substantie. Meestal hou ik wel van dikkere substanties, voor mijn haar werkt dat wat beter. De conditioner doet prima zijn werk, hij haalt mijn klitten er vrijwel allemaal uit. Hardnekkige klitten worden wel soepeler maar gaan er niet helemaal uit. Een nadeel is dat er maar 200ml in de verpakking zit, dat vind ik best wel weinig, vooral omdat het product gemaakt is voor lang haar.

Klik hier om de l’oreal conditioner te shoppen.

Conclusie

De producten zijn beide prima. Ik vind het geen producten die veel meer doen dan andere producten maar ze zijn wel gewoon fijn voor alledaags gebruik. Ik zou ze zeker weer eens een keertje opnieuw kopen.

De l’oreal elvive producten zijn bij drogisten te koop zoals Kruidvat en Etos, Bol.com. Klik hier om de producten te bekijken.

Heb jij deze producten al in de drogist zien liggen?

3 thoughts on “Review l’oreal Dream Lengths shampoo + conditioner”

Geef een reactie