Beauty & Mode

Review Max & More primer en smoky eyes palette

Review Max & More primer

Max & More is het make-up merk van de Action. De producten zijn zeer goedkoop en vaak ook fijn! Ik heb al een paar keer wat make-up van de Action geprobeerd en voor de prijs was ik meestal zeer tevreden. Toen ik naar de Action ging was het beauty schap ineens veel kleiner. Jammer! Toch heb ik nog twee producten gekocht waar ik benieuwd naar was. De Max & More primer en smokey eyes palette review ik vandaag voor jullie.

Ik zag deze twee producten en ik kon niet wachten om ze te reviewen. De primer omdat ik nog geen goede budget primer heb gevonden die ook daadwerkelijk werkt. De primer was 3 euro. En het palette omdat ik de kleuren echt zo mooi vond en al eerder oogschaduw van Action getest heb en die waren echt prima. Het palette kostte maar 0,89!

Review Max & More face primer

Review Max & More primer

Review Max & More primer

Max & More belooft dat deze primer geschikt is voor alle huid typen, oneffenheden verbergt, de huid egaler maakt en dat de make-up langer blijft zitten. Klinkt goed toch? Er staat dat je hem moet schudden voor gebruik wat ik zelf een beetje raar vind maar ik denk dat dit is om de ingrediënten te mengen.

PicMonkey Collage

Geen make-up – primer – primer + foundation + poeder.

Ik vind niet echt dat de primer mijn huid heel veel egaler maakt of veel oneffenheden weg werkt. Wel geeft het mijn huid een beetje glans en in mijn roodheid iets minder dan normaal maar verder is het geen wonder middeltje voor een mooiere huid.

Maar de taak waarvan ik hem gekocht heb doet hij wel. Mijn make-up blijft er zeker een paar uur langer op zitten. Het ligt een beetje aan de soort foundation die ik gebruik maar bij een echt matte blijft het meestal 5 uur zitten. Dat komt door mijn gemengde huid die soms vet is. Door deze primer blijft hij makkelijk 8 uur zitten. Goed een hele dag overleeft mijn make-up het niet maar wel lang! Zeker een goede budget primer.

Smoky eyes eyeshadow palette

Review Max & More primer

Review Max & More primer

Er staat dat het een smoky eyes palette is maar ik maak dat echt nooit. Ik vind dat meestal echt too much en eigenlijk niet heel mooi. Tegenwoordig kun je zoveel doen met make-up en ik vind stiekem smoky eyes een beetje ouderwets. In dit palette zitten lichte kleuren en donkere. Dus voor ieder wat. Er zit ook een spons applicator kwast in. Wanneer stoppen ze daar eens mee? Niemand gebruikt het en het werkt totaal niet… verder vind ik eigenlijk alle kleuren echt heel mooi.  Ik ga ze snel swatchen!

20150819_202136

Wauw! Wat een pigment. Dat kom je niet vaak tegen, soms niet eens bij de wat duurdere merken. Echt geweldig. Vooral de witte, paarse en blauwe springen er uit. Ja van zo’n palette word je gewoon blij. Zo zie je maar voor goede kwaliteit hoef je niet altijd bakken met geld te betalen.

Review Max & More primer

Ik maakte een subtiele look met goud, zwart, bruin en de witte highlighter. Die highlighter is echt mooi.

Conclusie

TOP PRODUCTEN. Ja ik ben echt enthousiast over deze dingen en zeker omdat ik er heel weinig voor heb neergelegd. Ze zijn echt aanraders. Ze zijn mooi en werken goed. Niks op aan te merken. Gooien in dat winkelmandje zou ik zeggen!

Meer Action producten zien? Bekijk hier mijn shoplog. 

Gebruik jij producten van Max & More? En wat vind je er van?

0 thoughts on “Review Max & More primer en smoky eyes palette”

Geef een reactie