Beauty & Mode

Review: Max & More Lipstick.

Ik bracht weer eens een bezoekje aan de Action. Ik nam niet veel mee maar wel lipsticks van het beauty merk max & more van de Action. De lipsticks zijn rood dus ik ben benieuwd of de lipsticks van goed kwaliteit zijn. We zullen het zien in deze review.

lipsticks max

De lipsticks kosten 0,98 en zitten per twee verpakt. Dat is dus echt heel weinig en je betaalt maar 50 cent per lipstick. Het nadeel is wel als je maar een kleur leuk vindt van de twee en dus niks aan die ander hebt. Gelukkig vindt ik beide kleuren er leuk uit zien al liggen ze wel erg dicht bij elkaar.

IMG_5424

Normaal kies ik roze boven rood maar de laatste tijd kan ik rood ook wel waarderen. Ik besloot dus een keer rode lipsticks te testen. Ik vind de verpakking er mooi uitzien en staat ook best wel professioneel terwijl het echt geen geld is.

Op de achterkant van de verpaking staan nog wat informatie en beloftes.

  • Vernieuwende formule met bijenwas
  • Laat zich gemakkelijk aanbrengen.
  • Droogt niet uit en blijft lang mooi.
  • Met vitamine E en Aloe vera.

Klinkt dus wel goed!

lipstick swatch

De swatches. Ik vindt het wel verrassend want ik had de linker niet zo roze verwacht. Verder vindt ik het beide wel mooie kleuren en er komt veel kleur vanaf.

lippen

En de kleuren op mijn lippen. Het geeft goed kleur af. De kleuren liggen wel erg dicht bij elkaar. De lipstick is medium houdend. Hij blijft er een aantal uur op zitten maar na een maaltijd is hij wel echt verdwenen.

Kortom, dus fijne lipsticks voor een klein prijsje. Niks op aan te merken.

Shop jij wel eens make-up bij de Action?

0 thoughts on “Review: Max & More Lipstick.”

Geef een reactie