Beauty & Mode

Review Max & More lipsticks & lipliners – Is dit een top of flop?

Ik ben laatst naar de Action geweest waar ik aardig wat beauty spulletjes heb gekocht om te testen. Ik was erg benieuwd naar deze twee setjes met een lipstick en een lipliner. In deze review laat ik mijn bevindingen van het Max & more lipsticks & lipliners zien.

Review en max & more lipsticks

Verpakking

Het setje is van het merk Max & More. In het setje zitten een lipstick en een lipliner in dezelfde kleur. Het setje kost 0,89 wat ik echt heel weinig vind voor twee producten. Ik nam de kleuren red en dark red mee. Dit waren trouwens de enige kleuren die er waren in mijn Action.

Review en max & more lipsticks

De verpakking van de producten vind ik er goed uitzien. Het ziet er goed uit en eigenlijk helemaal goedkoop. Ook vind ik het leuk bedacht, een lipstick en een lipliner. Zo hoef je dus niet op zoek te gaan naar een identieke lipliner maar heb je die er al bij zitten.

Swatches

Review en max & more lipsticks

De swatches vind ik zelf een beetje tegenvallen. Het lijkt niet de kleur die ik dacht dat het zou zijn. De red lijkt een beetje oranje en de dark red lijkt helemaal niet rood. Deze vind ik meer paarsig dan rood. En helemaal niet dark red…

Resultaten

Review en max & more lipsticks

Ik had de lipliner aangebracht en dat zag er al goed uit. Maar toen ik de lipstick eroverheen aanbracht vond ik hem toch niet zo mooi. De lipliner smudge heel erg waardoor ik echt een clown leek, en dat ligt echt niet aan de manier van aanbrengen helaas.

Review en max & more lipsticks

De red kleur ziet er inderdaad een beetje oranje uit. Zelf hou ik niet van oranje lipsticks, het staat me gewoon niet zo goed. De dark red kleur vind ik wel mooi maar deze smudge nog erger dan red. Nee het resultaat vind ik niet mooi.

Conclusie

Nee, deze lipsticks en lipliners zijn niet voor mij weggelegd. Erg jammer vind ik want de kleuren zagen er goed uit en ook het idee van een lipstick gecombineerd met een lipstick sprak me erg aan. Maar helaas, is het resultaat toch niet zo mooi. Wil je vaker een artikel zien als deze review  max & more lipsticks & lipliners?

Hou je meer van lichte of donkere lipsticks?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie