Beauty & Mode Budgetproof

Review Nivea micellar shampoo – Hydrating & Comforting variant

Review nivea micelar shampoo

Ik kwam in de drogist een nieuwe shampoo van Nivea tegen. Namelijk de micellar shampoo. Ik ben zelf erg fan van de Nivea Micellar water om je make-up te verwijderen. Lees je mee in deze review van het Nivea micellar shampoo of dit net zo goed werkt?

Nivea Hydrating Micellar Shampoo 400 ML – 4,99

Review Nivea micellar shampoo

NIVEA Hydrating Micellar Shampoo, verrijkt met lotus-extract, is speciaal ontwikkeld voor droog haar en hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

• Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
• Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
• Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid. • Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid.

Ik begin de Review van de Nivea micellar shampoo met wat Nivea er zelf over zegt. Nivea vertelt in de beschrijving dat de shampoo lotus-extract bevat, wat goed zou zijn voor droog haar en hoofdhuid. De shampoo bevat ook micellen wat zorgt dat je schoon haar krijgt en de hoofdhuid verzorgt wordt. De vier dingen die ze verder beloven klinken ook erg goed. Ik heb ook vaak last van droog en sluik haar dus ik ben benieuwd of deze shampoo daar echt tegen werkt. Een feitje wat goed is te weten is, is dat hier helemaal geen siliconen in zitten. Dat komt bijna nooit voor bij drogisterij merken!

Werking

Toen ik de shampoo voor het eerst gebruikte merkte ik gelijk dat ik niet heel veel product nodig had om mijn haar te wassen. De shampoo ruikt ontzettend fris en is de geur is erg lekker. De dag erna rook ik nog steeds de frisse geur. Ook merk ik dat deze shampoo mijn haar ontzettend goed reinigd en zelfs een beetje volume geeft. Dit heeft waarschijnlijk ermee te maken dat er helemaal geen silconen in deze shampoo zitten. Ik ben erg tevreden over deze variant.

Nivea Comforting Micellar Shampoo 400 ML – 4,99

Review Nivea micellar shampoo

”NIVEA Comforting Micellar Shampoo, met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden.

  • Reinigt effectief en geeft een boost aan het haar.
  • Langdurige frisheid van haar en hoofdhuid.
  • Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.”

De beschrijving van de Comforting micellar shampoo is een beetje hetzelfde als de hydrating variant. Wel viel me gelijk op dat de hydrating variant het kopje ”Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid” niet in de beschrijving heeft staan. In deze variant zit het waterlelie extract wat goed is voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. Zelf heb ik daar niet echt last van maar ik wilde deze variant wel graag uittesten.

Werking

Ook bij deze variant heb je niet veel product nodig. Ik merkte wel dat deze shampoo wat milder is. Het heeft niet echt een geur. Dat is wel jammer, want ik vind het altijd wel fijn als een shampoo een geur heeft. Ik kan het wel begrijpen, want de shampoo is natuurlijk gemaakt voor gevoelig haar en een gevoelige hoofdhuid. Verder doet deze variant ook goed zijn werk en maakt mijn haar goed schoon. Of het dus werkt voor een gevoelige hoofdhuid kan ik natuurlijk niet zeggen aangezien ik er geen last van heb.

Conclusie

Ik ben erg tevreden met deze Nivea micellar varianten. Ik heb wel een voorkeur voor de Nivea Hydrating Micellar Shampoo, dit heeft er vooral mee te maken dat die variant een lekkere frisse geur heeft. Dit vind ik altijd wel fijn bij een shampoo. De Nivea Comforting Micellar Shampoo zou je kunnen proberen als je daadwerkelijk last hebt van gevoelig haar en een gevoelige hoofdhuid. De Nivea Micellar Hydrating Shampoo & Nivea Micellar Comforting Shampoo is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor 4,99 per stuk.

Nog een shampoo review lezen? Lees hier mijn review over de l’oreal elvive dream lenghts.

Heb jij al gehoord van Micellar shampoo?

Geef een reactie