Beauty & Mode

Review Primark metallic eyeshadow – Donkere kleuren oogschaduw

Tja, wat moet ik nou van de Primark make-up denken? De ene keer is het echt tien keer niks en de andere keer weer geweldig. Ik nam een palette mee om het te proberen. In deze review kun je het resultaat zien van de primark metallic eyeshadow.

In het doosje zitten 8 kleuren. Ik vind het doosje er mooi uitzien, best wel professioneel. Ook zit er een spiegeltje in wat erg handig is, vooral voor onderweg. In het palette zitten alleen maar metallic kleuren.

Review Primark metallic eye shadow

Er zijn nog meer varianten van dit palette met andere kleuren. Ik vond die andere een beetje basic. Deze was wat gevarieerder met meer kleuren er in. De review over de primark metallic eyeshadow begin in met swatches. 

swatchess.jpg

Ik was reuze benieuwd of dit echt een goed palette zou zijn en enthousiast  begon in met swatchen. Maar helaas… De kwaliteit van de swatches vind ik echt heel slecht. Alleen de donkerste kleuren vind ik nog redelijk maar ook niet al te best.

12343251_895843037173661_325220407_o

De substantie is ook heel korrelig, dit is ook niet fijn om een ooglook te maken en te blenden.

Goed, swatches zeggen niet altijd alles dus ik gaf de hoop nog niet gelijk op. Ik probeerde een look te maken van de kleuren. Helaas vond ik het resultaat alsnog niet mooi. De kleuren zijn bijna niet zichtbaar, alleen de donkere een beetje. Zoals je ook ziet ziet de oogschaduw er ook erg korrelig uit.

Conclusie

Ik ben niet tevreden met dit palette. De kleuren zie je gewoon niet! Hou je van subtiele kleuren dan is dit palette misschien wel iets voor jou maar voor mij is het niets.

Meer budget make-up merken ontdekken? Lees hier een artikel over mijn favoriete budget merken.

Kende jij de Primark make-up al?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

7 thoughts on “Review Primark metallic eyeshadow – Donkere kleuren oogschaduw”

  1. Wat jammer dat het palette niet helemaal wat je ervan gehoopt had, zelf heb ik bij Primark altijd de indruk dat het of super is of niet veel bijzonders…de verpakking is wel echt onwijs leuk om te zein…

Geef een reactie