Beauty & Mode

Review pupa vamp mascara – Volume en verzorgende mascara in een?

Review pupa vamp mascara

Pupa heeft een nieuwe mascara uitgebracht met de naam Vamp. Volgens Pupa is dit een mascara die je veel volume geeft, je wimpers verlengt en het daarnaast ook nog een verzorgend effect heeft. Klinkt goed, toch? Lees in deze review mijn mening over de Pupa Vamp mascara.

Review pupa vamp mascara

” Laat je overwinnen door het multidimensionale resultaat van Vamp! Alles in één voor wimpers onmiddellijk verrassend volumized, langwerpig en gebogen. Een mascara met een versterkende behandeling die na verloop van tijd de natuurlijke groei van wimpers bevordert en versterkt, waardoor ze dikker en dikker worden voor een onweerstaanbare look.”

Pupa belooft dat de mascara je wimpers volume geeft, lang maakt en ze ook nog buigt. Eigenlijk een alles in een effect. Meestal beloven merken niet zoveel verschillende dingen in een keer. Het is dan of volume en of lengte. Dat Pupa het beide belooft vind ik dus wel erg verrassend. Ook vraag ik me af hoe ze dit precies gaan bewerkstelligen. Vaak is de formule en het borsteltje anders dan bijvoorbeeld een mascara voor lengte.

Review pupa vamp mascara

Verpakking

De verpakking is erg basic, gewoon een normale huls voor een mascara. Het borsteltje is eigenlijk ook vrij ”normaal”. Het is dus echt een normale mascara, deze ziet er niet heel speciaal uit op het eerste gezicht. Uiteindelijk gaat het om het effect en niet om hoe de verpakking eruit ziet. Laten we de mascara dus snel gaan testen.

Werking

Het effect van de mascara vind ik eigenlijk wel erg goed! Ik had er zelf niet heel veel van verwacht maar eigenlijk vind ik het effect wel goed. Het geeft niet heel veel volume of heel veel lengte maar toch merk ik wel degelijk een verschil. Pupa geeft ook aan dat de Mascara de wimpers zou verzorgen. Hier merk ik eigenlijk vrij weinig verschil van. Het is niet de meest indrukwekkendste mascara die ik ooit heb gebruikt maar voor de dagelijkse make-up kan kan je deze mascara prima gebruiken.

Review pupa vamp mascara

Conclusie

In het begin van het artikel was ik niet zo te spreken over alle belofte’s die het merk maakte. Ik moet ook eerlijk zeggen dat dit niet alle beloftes waar gemaakt worden en er naar mijn mening teveel wordt belooft. Toch vindt ik het wel een erg fijne mascara voor de dagelijkse make-up. Daar ga ik hem nog zeker veel vaker voor gebruiken. De Pupa vamp mascara all-in-one 101 extra black is te koop bij BellaMilan voor 17,95 euro.

Kende jij het merk Pupa al?

Dit artikel bevat een gekregen product.


Geef een reactie