Beauty & Mode

Review: Perfect Touch Nagellak.

Perfect Touch is een merk wat ik nog niet eerder kende. Op de Beautygloss party kwam ik het tegen en besloot wat in te slaan want het was heel goedkoop omdat het bij Big Bazar werd verkocht. De exacte prijs weet ik niet meer maar volgens mij was het 4 euro voor 2 lakjes. Een goede deal dus!

PicMonkey Collage

 

Ik heb twee kleuren gekocht. Ik wilde er eerst meer kopen maar wilde eerst de lakjes testen voordat ik een miskoop deed. Ik kende het merk helemaal niet. Ik koos de twee mooiste kleuren eruit.

10 Cool mint.

20150526_211418

 

Ik vind dit een heel mooi zomers lakje. Mooi mint groen, wat mij betreft mijn favoriete zomer kleur. Maar ziet hij er ook zo mooi uit op de nagels?

20150526_211605Dit zijn mijn nagels zonder lak er op.

colllEn dit zijn mijn nagels met cool mint er op.

Ik vind het niet heel mooi. Het lakje is heel dik waardoor hij niet goed verdeeld en er dus bobbels op de nagellak ontstaan. Een laagje is niet voldoende maar twee laagjes is weer veel te veel. Heel jammer. Wel vind ik de kleur heel mooi.

Fuchsia kleur.

20150526_211340Van dit lakje stond de naam niet op de verpakking en ik kon het helaas ook niet vinden op het internet. Ik vind het een hele mooie kleur en ook weer heel zomers. Zal deze wel mooi op de nagels zijn?

20150526_212722Ja! Dit lakje is perfect. Hij gaf dit effect na 2 laagjes.  Ook is de kleur op de nagels heel mooi. Over de houdbaarheid kan ik helaas niets zeggen omdat mijn nagels heel zwak zijn en vrijwel elke nagellak er binnen 2 dagen af is.

Conclusie.

Ik ben niet tevreden over de cool mint lak maar zeker wel over de fuchsia lak. De prijs bij Big Bazar is niet heel hoog dus zou ik best nog een paar lakken willen uitproberen van Perfect Touch.

Wat vinden jullie van het merk Perfect Touch?

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Review: Perfect Touch Nagellak.”

Geef een reactie