Lifestyle

Review: Telefoonhoesjestore.nl camera kit + Power Bank.

telefoonhoesjesstore

Ik hou van gadgets. Gelukkig zijn er een hoop, ook voor je telefoon. Bij telefoonhoesjestore.nl heb je telefoonhoesjes, accessoires maar ook handige gadgets! Vandaag review ik de Camera Kit en de Power Bank van deze webshop. Ze zien er beide al goed uit dus ik ben erg benieuwd naar de resultaten.

Met de camera kit heb je twee lenzen waar je dus met je smartphone een ander soort foto mee kan maken. Dat leek mij heel leuk om dat ik andere effecten op foto’s best wel gaaf vind. De power bank is een externe oplader waar je dus je mobiel mee kunt opladen zonder stroom. Erg handig want mijn mobiel gaat erg snel leeg en vooral als ik als echte fangirl voor een concert zaal zit te wachten voor de beste plekken is deze zeer handig aangezien in in de rij mijn mobiel niet kan opladen.

3-in- 1 Universele camera lens kit. 

camera len

Als je de verpakking openmaakt, zie je dit. De camera kit bestaat uit een zakje waar je de spullen in kan bewaren, lens 1, een fish eye lens, lens 2 Macro wide 0,62x, een houder voor de lens om hem op je telefoon te zetten en 2 doppen voor de lens zodat die niet beschadigd.  Met de fish eye lens kun je het vissenkom effect nabootsen. Met de macro lens kun je van heel dichtbij scherp stellen en met de wide lens kun je een wijdere foto maken.

uit

De kwaliteit van de kit ziet er erg goed uit. Het oogt allemaal erg professioneel en ziet er niet goedkoop uit. Ook zijn het zakje en de lens doppen een mooie toevoeging aan de kit. De kit kost 19,95, wat ik niet duur vind maar ook niet heel goedkoop. Er zijn namelijk wel goedkopere setjes verkrijgbaar. Maar zoals eerder al vermeld is de kwaliteit wel erg goed.

Ik heb wat foto’s gemaakt van mijn zee water aquarium zodat je het verschil van de lenzen kan zien. Alle foto’s zijn gemaakt van dezelfde afstand. De foto’s zijn gemaakt met mijn telefoon, de samsumg galaxy s4 mini.

12021796_866407243450574_225956922_n

Zonder lens.

12048484_866417640116201_1825987455_n

Met de fish eye lens.

Wat een leuk effect! Het is wel jammer dat de kwaliteit iets minder wordt, het word wat korreliger.

12042093_866417463449552_114743902_n

Met de macro + wide lens.

Deze lens maakt het de foto iets wijder. Je kan het ook wel zien als een panorama foto. Ook deze lens maakt de foto iets korreliger maar het is nog niet zo erg als de fish eye lens.

Klik hier voor de Camera Kit.

Power Bank externe batterij 2600 mAh.

power bank

Een powerbank is een externe oplader voor je telefoon. Hiermee kun je je telefoon opladen zonder elektriciteit. Je moet natuurlijk de power bank wel eerst zelf opladen. Hiervoor zit er een kabeltje bij. Het is alleen wel een micro SD kabeltje, dus niet voor Iphone. Wel denk ik dat je een ander Iphone kabeltje kunt gebruiken voor de power bank. Deze Power Bank is erg compact, zo kun je hem snel meenemen en pas hij in elke tas. Ook zit er een ring bij zodat je hem aan je sleutelbos kan bevestigen. Voor mij is dit niet handig maar misschien wel voor iemand anders.

kabel

Het belangrijkste is natuurlijk of de power bank het goed doet. Ik heb al veel power bank’s hiervoor gehad en vaak had ik dat ze het na een keer opladen ineens niet meer deden of maar heel weinig op laden. Ik heb deze een week intensief gebruikt en hij doet het prima. Ik denk dat ik in totaal zo’n twee keer mijn mobiel helemaal kan opladen voordat ik de power bank zelf weer moet opladen. Dat vind ik best veel. Verder doet de power bank er ongeveer 2,5 uur over om helemaal opgeladen te worden. Je kunt zien of hij vol is door het vierkantje wat rood of groen oplicht. Ik ben tevreden over deze power bank!

De prijs van de power bank is 14,95 wat ik prima vind voor de werkende power bank.

Klik hier voor de power bank.

Conclusie.

Ik ben tevreden over deze producten van telefoonhoesjestore.nl. Het enige nadeel was dat de kwaliteit foto’s van de camera kit minder werd maar toch blijft het een leuke gadget. Over de power bank heb ik helemaal niets op aan te merken. Natuurlijk zoals je wel kunt bedenken verkoop de site ook telefoon hoesjes. Zo heb je hoesjes voor de nieuwste modellen zoals de Samsung galaxy S5 en Iphone 6Heb jij gadgets voor je telefoon? Zoja welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Review: Telefoonhoesjestore.nl camera kit + Power Bank.”

Geef een reactie