Beauty & Mode

Review The Body Shop Hemp Hand Protector – Change Handcreme

The Body Shop heeft een limited edition van de bekende hennep handcréme. In dit artikel vertel ik je wat meer over wat ze met de actie Change willen bereiken en natuurlijk review ik ook de handcréme. Kijk je mee naar de review van The Body Shop Hemp Hand Protector?

20160309_163904.jpg

Review The Body Shop Hemp Hand Protector

The Body Shop is 40 jaar oud nu en ze vinden dat het tijd is voor verandering. The body shop verkoopt alleen eerlijke producten met eerlijke ingrediënten. Met deze nieuwe lijn willen ze dat nog eens goed benadrukken.

De hand créme komt in een zilveren tube met change op de voorkant. Ik kende de hand créme zelf nog niet terwijl het een van de bekendere producten van The Body Shop blijkt te zijn. Deze créme is een limited edition maar alleen de verpakking is anders.

Review The Body Shop Hemp Hand Protector

Het product is hetzelfde maar als je deze limited edition koopt gaat er 1,50 naar The Body Shop Foundation. Tijdens je aankoop kun je bepalen waar je op stemt: de oceanen, dieren of mensen. Het doel wat de meeste stemmen heeft krijgt de opbrengst. Zo heb jij ook invloed in wat je ervoor betaalt.

Het hoofd ingrediënt van de créme is hennep. Ik vond dit eerst wel een beetje raar, een hand créme met als hoofd ingrediënt wiet? Maar nadat ik het een beetje had opgezocht bleken er ook ‘wiet’ soorten te zijn die niet hallucinerend zijn. Deze soorten zijn een goed ingrediënt voor de huid.

20160309_164209.jpg

De créme is vrij dik. Dat vind ik best wel fijn aangezien het dan echt mijn handen goed voedt.  Ik had verwacht dat deze créme heel erg naar wiet zou ruiken maar dat is gelukkig niet het geval. De créme ruikt een beetje kruidig en je ruikt er een klein beetje hennep in maar het valt reuze mee.

PicMonkey Collage.jpg

De hand créme voedt goed en doet goed zijn werk. Je handen voelen lekker verzorgt aan en ook lekker glad. Een ideale hand créme voor mij. Wel is hij wat aan de dikkere kant waardoor het lang kan duren voordat hij intrekt maar je kunt dit prima doseren.

Mijn Review van The Body Shop Hemp Hand Protector zit erop! Mijn conclusie is dat ik deze hand créme erg fijn vind. Hij doet gewoon goed zijn werk en hij heeft een lekkere kruidige geur die niet te sterk is. Ook vind ik de limited edition ‘change’ een goed initiatief van The Body Shop.

Als jij mocht kiezen waar je jou 1,50 naar toe stuurt, zouden dat de mensen, dieren of oceanen zijn?

Nog een review van the body shop bekijken? Bekijk hier mijn review over de drops of youth dagcrème!

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

4 thoughts on “Review The Body Shop Hemp Hand Protector – Change Handcreme”

Geef een reactie