Beauty & Mode

Review: Utsukusy Proefmonsters pakket

Ik vind het altijd leuk om verschillende proef monsters te testen. Zijn het shampoos of cremes? Ik vind alles leuk om te testen! Van Utsukusy kreeg ik een pakket om te testen. Vandaag test ik proef monsters en laat ik je weten wat ik er van vind!

20160125_123800.jpg

Utsukusy.

Je zal je waarschijnlijk afvragen wat Utsukusy is. Ik wist het zelf eerst ook niet. Utsukusy is een webshop die als enige salon producten verkoopt in Nederland. Er zijn verschillende huidproducten te vinden. Wat ook een groot voordeel is, is dat Utsukusy een natuurlijk een dierproefvrij merk is. Dat vind ik zelf altijd wel een fijn idee.

20160125_123747.jpg

Het pakket.

Om kennis te maken met de producten van Utsukusy kun je proefmonster pakket aanvragen. In het pakket zitten 8 verschillende proef monsters. Met de producten kun je zo’n 2 tot 4 dagen doen. Ideaal dus om ze te testen. Het pakket is gratis, je moet alleen wel de verzendkosten betalen.

20160125_123927.jpg

 1. Situina’s Facial Cream.

”Bishoujo Cream Anti-age activeert het gen voor huidverjonging. Bevat sirtuina´s, collageen, hyaluronzuur, rozenbottel olie, Aloe vera, vitamine A. Een krachtige creme die de levensduur van cellen verlengt. Het vertraagt de afbraak van DNA van binnen uit de cel. Dringt diep door in de huid met behulp van nano technologie. Het effect is zichtbaar vanaf het eerste gebruik. SPF15.”

Deze vond ik het dunst van alle cremes. Hij voelde heel licht op de huid aan wat soms ook wel eens fijn kan zijn. De creme maakt mijn huid zeker gladder en strakker. Je kan echt merken dat deze créme iets voor je huid doet en het voelt zacht en verzorgend aan op de huis.

2. Shashimi cream

”Shashimi creme bevat wakame, shitake, sake, umeboshi en tofu. Voor een egale teint. Verbetert de hydratatie in de huid en voorkomt veroudering. Leeftijd 25+, geschikt voor de gemengde en normale huid.”

Deze vond ik erg fijn! Hij voelde aan als een fijne dagcrème met een lekker geurtje. Ja deze zou ik zeker opnieuw kopen. Zelf heb ik wel gemerkt dat deze créme mijn huid beter maakt. Minder rode vlekjes en het voelt gewoon wat beter aan dan normaal.

3. Cremi-Gel.

”Een prachtige gel creme voor de jonge huid. Bevat salie, rozemarijn, vitamine E, manuka honing en yoghurt. Een kruidige en frisse dagverzorging die de talgproductie normaliseert. De gel creme heeft een beschermend en matterend effect. De salie en rozemarijn werken anti-bacterieel, normaliseren de talgproductie en de geur maakt vrolijk, terwijl de manuka en yoghurt de huid verzachten en verzorgen. Laat de huid stralen van gezondheid terwijl deze mat en fris blijft!”

Aangezien ik nog een jonge huid heb is deze creme geschikt voor mij. Er zitten fijne ingrediënten in.  De creme is meer een soort van gel, zoals de naam al zegt: Cremi Gel. Hij is helemaal blauw van kleur. De creme trekt ongeveer in binnen vijf minuten wat ik fijn vind als ik er nog make-up over aanbreng. De geur is heel fris, ideaal om mee wakker te worden. Het geeft een fris gevoel. Mijn huid ziet er frisser uit en de creme maakt inderdaad mijn huid matte. Net alsof ik poeder op heb gedaan. Dit is een fijne creme voor mij omdat hij voor de jonge huid is, die zijn er namelijk bijna niet.

20160125_124022.jpg

4. CC Cream.

”Hydrateert, corrigeert, egaliseert en laat de huid stralen. Met allantoine, vitamine E, natuurlijke pigmenten, een goede UVA/UVB bescherming en een direct zichtbare anti-aging werking. Leeftijd 18+. Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. SPF 50. Bevat geen parabenen, alcohol of olie.”

De kleur is voor mij veel te donker. Maakt ook niet uit want het is om te proberen. Maar  eigenlijk kan ik er niet een goed oordeel over geven. Wel merk ik dat het goed intrekt en egaliseert.

5. Bijin Facial Cleanser Cream.

 ”De Bijin Facial cleanser cream zorgt ervoor dat de huid afvalstoffen goed kan uitscheiden en zorgt voor een goede vochthuishouding in de huid. Activeert cel regeneratie. Verkleint de poriën en reinigt diep. Is te gebruiken als reinigingsmelk, maar ook als face wash.
De Bijin Facial cleanser cream is niet echt een reinigingsmelk en ook geen face wash, het zit er tussen in. Het is een reinigende crème.”

Deze cleanser moet je insmeren op je gezicht en ongeveer 5 minuten laten intrekken. Daarna moet je hem afnemen met een warme vochtige doek. Zo reinig je je gezicht met de cleanser. Dat is best wel even wennen. Wel haalt de cleanser de make-up goed weg. Verzorgend is het ook. Het laat een laagje achter na afloop. Dat is fijn.

6. Telomerasa’s Facial Cream.

De werking van de Telomerasa’s lijn is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waarbij ontdekt werd hoe telomeren het DNA van cellen beschermen tegen veroudering en afbraak van binnen uit. De heerlijke producten van Utsukusy-Telomerasa’s beschermen en revitaliseren je huid. Je ziet er weer een stuk jonger uit! In 2009 werd de Medicine Nobel Prize uitgereikt aan het onderzoek naar het telomerase enzym wat telomeren opbouwt. SPF 15.

Aangezien ikzelf nog jong ben en dus een jonge huid heb verwachtte in niet dat ik er ineens tien jaar jonger uit ging zien, dan was ik immers pas acht, haha. Bij deze crème merk ik dat mijn huid heel zacht word en mijn huid de crème ook een beetje opneemt.

20160125_124049.jpg

7. BB Plus.

Hydrateert, corrigeert, egaliseert en laat de huid stralen. Met allantoine, vitamine E en natuurlijke pigmenten. Leeftijd 18+. Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. SPF15. Bevat geen parabenen, alcohol of olie.

Hetzelfde als de cc cream: hij is te donker. Wat ik er wel over kan zeggen is dat deze creme meer vloeibaar is dan de cc cream. Echt een BB cream dus.

8. Esplendor cream.

Esplendor home care kit, ideaal voor het opvullen van rimpels. Heeft een liftend en botox effect en zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Bevat soya bonen, bamboe, saffraan olie, vitamine A, E en F.

Zelf heb ik deze niet mega goed kunnen testen omdat ik natuurlijk zelf geen rimpels heb. Wel heb ik gemerkt dat de créme heel erg zacht voelt op de huid.

9. Platinum homeopatic cream.

Platinum creme bevat aloe vera en collageen. Revitaliseert de huid en verbetert de huidstructuur. Effectief tegen pigmentvlekken en andere oneffenheden in de huid. Leeftijd: 18+.

Deze creme is wat dikker van structuur. Ik zou hem daarom niet als dagcrème gebruiken onder mijn make-up. Wel gebruikte ik hem als nachtcrème. Ik merkt dat mijn huid wat steviger werd. Dat hij oneffenheden weghaalde heb ik eigenlijk niet zo gemerkt. Het is dus een fijne stevige creme en hij maakt de huid stevig.

Ik ben eigenlijk tevreden over alle testers in dit artikel. Het is zeker het proberen waard en Utsukusy bied zo een manier aan om kennis te maken met de producten. Het proef pakket kun je hier bestellen.  Voor meer informatie over Utsukusy kun je kijken op de site.

Welke tester lijkt jouw fijn?

Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

5 thoughts on “Review: Utsukusy Proefmonsters pakket”

 1. Hoi Bowien,
  De zakjes alleen al zien er gezellig uit! En wat speciaal dat ze besluiten salon producten aan te bieden aan particulieren zeg.
  Na het lezen van je artikel werd ik nieuwsgierig en ben gelijk even gaan neuzen op hun website.
  Ik ben wel benieuwd moet ik zeggen naar deze “Bijin Facial Cleanser Cream”. Dus ik ga even kijken of ik zo’n leuk proefpakketje ook kan bestellen. Ook handig voor op vakantie!
  Thanx for sharing. ^_~
  Liefs, Mijntje.

 2. * wat ik ook nog even wilde zeggen, ik vind het ook erg fijn dat ze zoveel natuurlijke ingrediënten gebruiken zoals ik bij je teruglees. = enthousiast ^_^

Geef een reactie