Beauty & Mode

Review: Utsukusy Yobo Pearl extract creme.

Misschien heb je al eens een blog over Utsukusy voorbij zien komen. Vandaag laat ik nog een artikel zien van Utsukusy. Dit keer in het een dagcréme. Deze créme is een salon artikel. Kijk je mee naar de review over dit product?

image

Utsukusy is een webshop die als enige salon producten verkoopt in Nederland. Er zijn verschillende huidproducten te vinden. Wat ook een groot voordeel is, is dat Utsukusy een natuurlijk een dierproefvrij merk is. Dat vind ik zelf altijd wel een fijn idee.

image

Dit zegt Utsukusy zelf over de créme:

Yobo verstevigende creme met parel extract. Verhoogt de cel activiteit en opname van proteines. Heeft een verstevigend effect. SPF14. Inhoud 50 ml.

image

Ze beweren dus dat je door deze créme een verstevigend effect krijgt op je huid. Op zich heb ik dat zelf nog niet heel erg nodig maar het is altijd fijn om een créme te testen. Het doet toch altijd wel iets voor de huid. Wat een parel extract is, wist ik niet dus ik zocht het op maar ik kon het helaas niet echt goed vinden. Wel heb ik kunnen vinden dat het een luxe product is in verzorgingsartikelen.

image

De Yobo créme moet je dun aanbrengen vertelde Utsukusy mij. Dit is zo aangezien salon artikelen een stuk meer geconcentreerd dan normale artikelen die je bij de drogist haalt. De créme heeft een witte kleur. Dat hebben de meeste crémes. De créme ruikt een beetje kruidig, zelf vind ik het een hele aangename geur. De créme trekt vrij snel in, ik denk een minuutje of twee. Dat is erg handig voor in de ochtend als ik snel mijn make-up wil aanbrengen.

image

Ik gebruikte de créme rond de drie weken bijna elke dag als dag créme en soms als nacht créme. Een verschil heb ik wel degelijk gemerkt. Mijn huid voelt veel ‘beter’ aan. Daarmee bedoel ik dat het voelt alsof het meer gevoed is. Je kunt ook merken wanneer je de créme een dagje overslaat je huid gelijk wat droger aanvoelt.

image

Ook is de créme zeer zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig. Ik heb hem nu ongeveer een maand gebruikt en ik heb echt maar een mini laagje verbruikt. Ik denk dat ik hier makkelijk een jaar mee kan doen. Deze créme is zeker een aanrader en zeker als je een wat oudere huid hebt denk ik dat deze créme ideaal is. De Yobo Pearl Extract Créme is te koop bij Utsukusy voor 56 euro.

image

Welke dag créme gebruik jij op dit moment?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

0 thoughts on “Review: Utsukusy Yobo Pearl extract creme.”

Geef een reactie