Beauty & Mode

Review W7 In The Night -Smokey Shades pallette

Review W7 In The Night

We kennen inmiddels allemaal wel het merk W7. De oogschaduw palettes zijn het populairste van dit merk doordat het dupes zijn Urban Decay. Ik vond nu een palette wat ik nog niet eerder heb gezien. Het sprak me meer aan omdat er ook gewaagdere kleuren tussen zitten. Hier komt de W7 In The Night review.

Prijs & verkooppunten

Ik begin de review van W7 in the night met prijs & verkooppunten. Het palette kost ongeveer rond de 8 euro en is te koop bij W7 zelf (in de webshop) maar ook bij sommige DA filialen. Ik kocht deze en een andere op de zwarte markt in Beverwijk. Daar kocht ik ze voor 15 voor twee. Het palette bevat 12 kleuren wat ik prima voor de prijs vind.

Verpakking

De kleuren zitten in een metaal doosje. Ik vind het wel leuk ogen maar het is niet heel stevig. Niet dat hij in een keer openmaken kapot is maar ik denk niet dat je hem moet laten vallen. In het palette zit ook een kwastje. Een normale en een spons applicator (die niemand gebruikt). Het kwastje zelf is redelijk goed.

Review W7 In The Night

Kleuren

Er zitten lichte kleuren en donkere in. Voor ieder dus wat wils. Je ziet wel dat dit een paars-grijs palette is. Toch zit er veel variatie in het palette. Ik zou hier zowel een dagelijkse look als avond look mee kunnen maken. Alhoewel het palette In the Night heet dus ik verwacht wel dat het vooral voor de avond looks is. Ik ben dus tevreden over de kleuren.

Swatches

Review W7 In The Night

20151010_191937

Dusty – Wonderland – Summer – Atlanta – Abracadabra – Top Hat

Ik vind deze swatches niet geweldig maar ook niet prut. Het is wel oké maar ik had er meer van verwacht De eerste zie je bijna niet. Je kunt hem wel als highlighter gebruiken. Verder heb ik een fout gemaakt met swatches. De laatste heb ik namelijk omgewisseld. Abracadabra is dus top hat en andersom. Sorry daarvoor!

Review W7 In The Night

20151010_192419

Razzamataz – Lady Luck – Laura E – Party Pooper – Gate Crash – Bologna

Deze swatches vind ik er beter uit zien! Lekker fel. Met deze kan ik zeker een mooie ooglook maken met veel kleuren er in verwerkt.

In bijna alle kleuren zitten glitters. Dat vind ik dan wel weer jammer want een oog look bestaande uit alleen maar glitter oogschaduw vind ik voor een dagelijkse look niet heel geschikt.

Conclusie

Ik vind het een mooi palette. Wel is het voor de personen die iets gewaagder zijn met oogschaduw. Hou je dus van alleen maar natuurlijke tinten dan is dit palette niet iets voor jou maar ben jij iemand die felle en glitter oogschaduw draagt dan is het wel iets voor jou. Voor mij is het wel iets en is het een mooie aanwinst. Ik hou erg wel van om soms voor een iets gewaagdere oog look te gaan.

Een andere review lezen van een goedkoop oogschaduw pallette lezen? Lees hier mijn review over een primark palette.

Hou jij van natuurlijke tinten oogschaduw of ga je voor de felle glitter oogschaduw?

3 thoughts on “Review W7 In The Night -Smokey Shades pallette”

  1. Ik vind de kleuren van de palette erg mooi. Er zit een goede variatie in en het zijn idd geen standaard kleuren zoals je aangeeft. Vooral de rode kleur spreekt me erg aan. En zeg zelf.. voor die prijs is het prima toch. Xoxo

Geef een reactie