Lifestyle

Serie tip: House Of Cards.

Ik heb de serie House Of Cards nu helemaal afgekeken en ik vind het een geweldige serie. De serie is vrij populair maar mocht je hem nog niet kennen, bij deze! In deze post vertel ik jou waarom jij ook House Of Cards moet gaan kijken.

serie.png

House Of Cards is een drama serie en telt op dit moment vier seizoenen. Ik heb echt bijna bij elke aflevering op het puntje van mijn stoel gezeten omdat het zo spannend was. Een samenvatting over House Of Cards geven vind ik best wel lastig, dus ik zou je aanraden om de trailer te bekijken. Die geeft namelijk een erg goed beeld over de serie.

De personages zijn heel erg sterk in House Of Cards. Je kunt echt merken dat ze goed zijn uitgewerkt. Ze hebben allemaal een eigen karakter en dat is duidelijk te zien in de serie. Vooral zijn natuurlijk de hoofdpersonages Frank en Claire natuurlijk zeer goed maar ik vind andere personages zoals Douglas en Zoe ook heel goed.

Kevin Spacey, de acteur van Frank Underwood kende ik al langer dan House Of Cards en ik vind hem een steengoede acteur. Dat laat hij ook weer zien in deze serie. Vooral vond ik het eerste seizoen heel goed geacteerd door hem.

Beau_Willimon_with_cast_and_crew_of_House_of_Cards_at_the_73rd_Annual_Peabody_Awards.jpg

In de serie praat Frank ook een soort van tegen de kijker. Dus tegen jou. Hij vertelt je dan zijn mening over sommige zaken en personen. Dit vind ik echt heel tof want ik heb dat niet zo vaak bij films en series gezien. Het geeft je een gevoel dat je nog meer betrokken bent bij de serie.

Claire en Frank zijn een erg machtig koppel. Ze doen er alles aan om machtiger te worden en soms voelt het alsof je niet naar een koppel zit te kijken maar een zakelijke relatie. Ik vind dat echt mooi om naar te kijken. Toch zijn ze als individuen ook erg sterk en proberen ze ook individueel machtig te worden.

8774078386_d6965ea606_b.jpg

In de serie zitten echt een aantal goede quotes over succes en aangezien ik veel ambitie heb, vind ik dat alleen maar mooi. Je kunt van de serie erg veel leren over succes en politiek. En soms vraag ik me wel af of het er echt zo aan toe gaat in de politiek.

Het leukste aan de serie vind ik nog wel de spanning en onvoorspelbaarheid. De ene minuut is alles goed, de andere minuut is alles fout en is alles fout aan het gaan. Het is daarom altijd spannend.

hqdefault

Daarom vind ik dat jij House Of Cards moet gaan kijken!

Kende jij House Of Cards al?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

 

0 thoughts on “Serie tip: House Of Cards.”

  1. Ik hoor veel goede verhalen over deze serie, maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen! Ik zet ‘m op mijn lijstje voor de zomervakantie :). Hij klinkt in ieder geval heel goed.

Geef een reactie