Lifestyle

Series die ik nog wil kijken.

Mijn lijstje van films en series die ik nog wil kijken is echt mega lang en ik denk dat ik nooit alles in mijn leven kan zien wat ik zou willen zien. Er komen altijd nieuwe films en het kijk materiaal wat er al bestaat is oneindig. Vandaag deel ik een paar series die hoog op mijn lijstje staan.

series

Game Of Thrones 

Afbeeldingsresultaat voor game of thrones

While a civil war brews between several noble families in Westeros, the children of the former rulers of the land attempt to rise to power.

Deze serie wil ik al heel lang kijken maar ik als boeken fan wil eerst de boeken van Game Of Thrones lezen. Ik ben nu bezig in het eerste deel van het boek en ik vind het al een heel leuk verhaal.

Supernatural

Afbeeldingsresultaat voor supernatural

Two brothers follow their father’s footsteps as “hunters” fighting evil supernatural beings of many kinds including monsters, demons, and gods that roam the earth.

Deze serie lijkt me echt gruwelijk. Ik heb zelf al wat kleine stukjes gezien op Tumblr en Youtube en ik vind het er geweldig uitzien. En de titel zelf spreek me heel erg aan, supernatural.

Sense 8

Afbeeldingsresultaat voor sense 8

A group of people around the world are suddenly linked mentally, and must find a way to survive being hunted by those who see them as a threat to the world’s order.

Wauw dit is echt een serie voor mij en gelukkig voor mij is het een neflix original dus kan ik die gelijk kijken. De serie’s van Netflix vind ik echt geweldig dus ik ben zeker benieuwd naar deze.

Fargo

Afbeeldingsresultaat voor fargo

Various chronicles of deception, intrigue and murder in and around frozen Minnesota. Yet all of these tales mysteriously lead back one way or another to Fargo, ND.

Ik hoor steeds goede verhalen over Fargo maar als ik de trailer kijk of beschrijvingen erover lees word ik er niet heel warm van. Achja hij scoort een 9 op imdb en Martin Freeman zit erin… Goed moet ie dan toch wel zijn. Daarom zet ik hem wel op het lijstje omdat ik er stiekem wel benieuwd naar ben.

The Office

Afbeeldingsresultaat voor the office

A mockumentary on a group of typical office workers, where the workday consists of ego clashes, inappropriate behavior, and tedium. Based on the hit BBC series.

Ik heb wel een aantal afleveringen van The Office gezien en ik vind het echt geniaal. Echt zo’n serie waar je van denk ‘dit is zo waar’. Ik heb alleen nooit de hele serie gezien, staat dus op mijn lijstje.

Welke serie wil jij nog zien?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

4 thoughts on “Series die ik nog wil kijken.”

  1. Sense8 heb ik volgens mij een keer gezien, maar ik zou nu eigenlijk niet weten wat ik zou willen gaan zien. Ik volg nu één serie (TWD) en dat vergeet ik soms al. Maar ik raak heel snel verveeld bij een serie en dan haak ik af na 1 seizoen

Geef een reactie