Lifestyle

Shoplog amerikaans snoep -Mijn Usfoodz bestelling + review

Een tijdje geleden bestelde ik een pakket vol met snoep wat wij niet in Nederland hebben samen met een vriendin. Ik wilde een shoplog schrijven over dit amerikaans snoep. Toen wilde ik een blogpost schrijven en had zelfs al foto’s gemaakt maar ik was helemaal vergeten het te maken! Toen zag ik ineens weer de foto’s dus nu komt de blogpost toch!

shoplog amerikaans snoep

Shoplog amerikaans snoep

Deze blogpost kun je als een soort shoplog / mini review van amerikaans snoep zien want ik laat ook weten wat ik van het snoep vond.

shoplog amerikaans snoep

Extra dessert delights sugarfree gum cinnamon rol 1,99

We beginnen de shoplog amerikaans snoep met kauwgom.Dit is dus kauwgom in de smaak van kaneel broodje’s. Ja dit is echt wel lekker, het is niet echt verfrissend zoals kauwgom normaal is maar dat verwachtte ik ook niet. Het smaakt meer naar snoep dan naar kauwgom.

Extra Long Lasting Flavor Classic bubble sugarfree gum 1,99

Ik vond dit maar een tegenvaller. Ik had een hele lekkere bubbel gum smaak verwacht maar hij was een beetje mild. In beide pakjes zitten 15 streepjes kauwgom.

20150621_141349

Chocola! We wilden eigenlijk ook graag wat van Reeses bestellen maar dat was allemaal uitverkocht helaas.

Hershey’s Cookies ‘n’ chocolate 1,29

Deze reep was goddelijk! Er zaten kleine koek stukjes in en echt zo lekker!

Kellog’s Rice Krispies Treats Caramel Chocolately Chunk 1,39

Dit is een soort reep gemaakt van die gepofte ontbijtgranen van Kellog’s, caramel en chocolade stukjes. Zelf vind ik het echt heerlijk maar je moet er wel van houden. Hij is wel machtig.

20150621_141219(0)

Sour Patch Peach 1,49

Wij dachten dat dit heel zuur zou zijn maar het viel eigenlijk wel mee. Eerst waren ze zuur en dan worden ze zoet. Ze zijn erg lekker en doet me denken aan de snoep perziken. Super verslavend!

20150621_141246

Starburst Tropical 1,29

Deze snoepjes zijn vergelijkbaar met Fruittella. Allen vond ik deze lekkerder want ze waren zachter en de smaken vond ik heel erg lekker.

Jolly Rancher Hard candy Cherry Stix 0,69 per stuk

Toen we het bestelde hadden we het denk ik verkeerd gelezen want we dachten dat het een soort ”Langejan” was van zacht snoep. Toen we het uitpakten bleek het uiteindelijk heel hard te zijn. Het is eigenlijk een soort lolly in verpakking. We lastig met eten want het kleeft natuurlijk ontzettend.

Life Savers Wild Cherry Hard Candy 1,29 

Dit is ook een hard snoepje. Je moet er aan zuigen. Ik vond het heel erg lekker. Wel jammer dat je het niet echt kunt bewaren want dan gaan de snoepjes aan elkaar kleven en is het een heel gedoe om er eentje te nemen.

20150621_141258

Skittles Darkside 1,29

Dit was een nieuwe versie van Skittles met andere smaken. Ik vond ze erg lekker maar niet heel speciaal. De blauwe en paarse vond ik het lekkerste.

20150621_141314

We houden beide heel erg van pizza dus we moesten iets van pizza!

Lays Stax Pizza 2,99

Dit is eigenlijk Pringles maar dan van het merk Lays. Wij wilde eigenlijk de versie van Pringles maar die was uitverkocht. Maar deze was echt verrukkelijk. Hemel. In een chipje.

Combos Baked Pizza Pepperoni Pizza Crackers 1,69

Dit was ook echt lekker! Het was heel hartig, het smaakte niet echt heel erg naar pizza maar alsnog heerlijk. Beide producten waren zo verslavend.

20150621_141404(0)

Ice breakers Frost Perfectly Powerful Mints Wintercool 2,79

Deze mintjes zijn superlekker. Niet te heet, daar houd ik niet zo van. Gewoon goede lekkere mint. Ik vind het sneeuw effectje op het doosje ook erg leuk.

20150621_141426

We bestelden ook wat drinken.

Arizona Watermelon 2,29

Dit blik is echt huge! Het smaakt heel lekker, naar watermeloen maar dan zoeter. Echt een lekker drankje voor in de zomer.

Mountain Dew Voltage 1,29

Hier was ik wat minder over te spreken. Ik vind de normale mountain dew wel heel lekker maar deze valt echt tegen, vond het helemaal niet lekker.

20150621_141440

Cheetos Crunchy 2,99

Dit was echt ook super lekker. Het is wat harder dan de normale Cheetos en heeft een beetje een andere smaak. Wel lekker. Wel vond ik het jammer dat de Cheetos snel oud werden en het best een grote verpakking is om in een keer op te eten.

20150621_141515

Razzles Tropical 1,59

En het laatste product in de shoplog amerikaans snoep zijn razzles. Dit is een gek snoepje want eerst is het een gewoon hard snoepje maar het veranderd ik kauwgom, heel apart. Ik vond het best lekker al was het wel raar. De smaken waren ook bijzonder.

Dit was mijn shoplog + mini review, ik heb zeker een aantal lekkere dingen ontdekt.

Heb jij al eens Amerikaans snoep gegeten?

Shoplog amerikaans snoep

0 thoughts on “Shoplog amerikaans snoep -Mijn Usfoodz bestelling + review”

Geef een reactie