Beauty & Mode Lifestyle

Shoplog beauty & kleding – O.a Takko, etos & Kruidvat

Shoplog beauty

He? Een artikel op maandag? Ja dat klopt! Ik heb besloten om in plaats van 2 keer, 3 keer te gaan posten per week en dat zal dus op maandag zijn! Nou, nu snel naar het artikel met de shoplog beauty & kleding.

Ik bedacht alvast een vaderdag cadeautje te kopen omdat ik er altijd op het laatste moment mee kwam en dit keer wat leuks wilde kopen. Voor hem kocht ik een merk shirt. Natuurlijk ging ik ook wat andere winkels in en kocht best wel wat. Ik heb dit trouwens allemaal gekocht in Ijmuiden. Ik vind Ijmuiden helemaal niet leuk om te winkelen omdat er bijna geen winkels zijn. Maar ik kocht toch wat leuk dingetjes.

Kruidvat

Shoplog beauty

Spiegel 3,49

We beginnen deze shoplog over beauty & kleding met een spiegel. De vriendin waar ik mee ging kocht deze spiegel ook en die leek mij best handig dus kocht ik hem ook. Ik gebruik hem nu als spiegel in de ochtend als ik mezelf opmaak.

Essence Mattifying Compact Powder in de kleur Light Beige 2,89

Bij een shoplog over beauty kan natuurlijk een beauty product niet ontbreken. Mijn poeder was op bijna op dus ik besloot een nieuw te kopen. Ik koop eigenlijk altijd deze want deze is fijn en goedkoop. Een aanrader.

Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base 3,59

Na wat goede reviews te hebben gelezen over deze oogschaduw basis besloot ik hem ook te kopen. Normaal gebruik ik die van Urban Decay maar deze is natuurlijk een stuk goedkoper.

Blokker

Shoplog beauty

Lego spaarpot 4,99

Ik ben op dit moment al een tijdje bezig met sparen. Ik had deze lego spaarpot al een tijdje op het oog omdat ik natuurlijk bij Blokker werk. Zelf vond ik het wel stom om weer geld uit te geven dus deed ik het steeds meer niet. Tot deze dag, kon de verleiding niet weerstaan. Misschien vinden jullie me een beetje oud voor een lego spaarpot maar ik vind hem echt heel leuk.

Screen reinigings doekjes 1,00

Deze doekjes gebruik ik altijd om mijn telefoon of laptop schoon te maken als het vies is. Ik gebruik het best regelmatig en ik vind deze doekjes altijd erg fijn. Werkt gewoon top.

Etos

Shoplog beauty

Dove deo Go Fresh & Beauty Finish 3,39 & 3,45

Ik had een nieuwe deo nodig en ik hou al van de Beauty Finish variant. Ik zag dat er op verschillende dove producten 40% korting was op het 2de artikel dus besloot Go Fresh ook eens uit te proberen. Helaas moest ik hem zonder te gebruiken weggooien omdat hij niet mee mocht naar binnen in beeckenstijnpop. Jammer!

Etos Shower Foam Silk & Smooth 2,99

Etos heeft een nieuwe lijn met douche producten. Toen ik voor het schap stond wilde ik eigenlijk alles meenemen. Dit is een lekkere douche foam en de geur kan ik eigenlijk niet zo goed omschrijven. Ik vind hem een beetje zacht. Ik vind de foam wel echt een aanrader, misschien wel net zo goed als de foams van Rituals en ik hou echt van die!

Etos Shower Gel Vanilla Passion 1,49

Dit is zo’n lekkere geur! Ik hou echt van producten met de geur van vanille. De geur is ook niet te overheersend, daar hou ik totaal niet van. Echt een lekkere frisse zomer geur.

Takko

20150611_172615

T-shirt 6,99

Ik kocht maar een kleding stuk en dat was deze. Een lekker zomers shirtje. De maat valt trouwens best groot, dat is wel fijn. Dit is een xl. Er is ook een variant in het roze.

Dat waren alle artikelen die ik heb gekocht! Ook kocht ik dus nog mijn Vaderdag cadeautje en 2 cadeautjes voor mijn geslaagde broers.

Wat is jou laatste aankoop?

Geef een reactie