Lifestyle

Snack tag – Wat zijn mijn favoriete snacks en wat is mijn smaak?

snack tag

Ik zag laatst op een blog de snack tag, een vragenlijst over snacks. Eerlijk gezegd weet ik niet precies waar ik deze heb gezien en wie de originele eigenaar is. Mocht je het toevallig weten, laat het dan weten in de comments. Dan kan ik alsnog credits geven. Benieuwd naar mijn antwoorden op de snack tag? Lees dan verder.

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Ik denk dat dit Mc Donals of KFC is. Al vind ik het eten erg lekker, meestal heb ik daarna wel spijt. Het is gewoon totaal niet gezond en je zit er eigenlijk nooit echt vol van. Toch is af en toe snacken bij een fastfood restaurant toch wel lekker.

Zoete of zoute popcorn?

Beide! Ik word vaak voor gek verklaard maar ik vind de combinatie van zoete en zoute popcorn echt ontzettend lekker. Ik mix ook vaak zakken of vraag om een gemengde bak in de bioscoop.

Wat is je favoriete ijsje?

Ik heb laatst een ontdekking gedaan; namelijk kinder bueno ijs in een cornetto vorm. Echt verschrikkelijk lekker. Als het om normaal schep ijs gaat hou ik vooral van vanille ijs met iets exotisch erbij zoals bijvoorbeeld een gekke smaak zoals drop of smurfen. Soft ijs vind ik ook heerlijk op zijn tijd.

Snack tag

Beschrijf de lekkerste taart die je ooit op hebt.

Dat moet de brownie taart zijn van multivlaai. Helaas hebben ze deze uit het assortiment gehaald, maar gelukkig is er nog veel meer lekkers te snoepen bij Multivlaai. Ook heb ik ooit een cheesecake besteld bij het scheepsvaartmuseum. Die was ook zo lekker.

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

Ik vind het beide fijn maar ik ga dan toch voor thuisbezorgd.nl. Ik ben denk ik toch vaker lui. Alhoewel als het om bakken gaat vind ik het leuker om dit zelf te maken. Het hele proces van bakken is leuk!

Ga je voor het kaasplankje of het schaaltje m&m’s?

Ik ga voor het kaasplankje! Ik hou vooral van hartige snacks en kaas is gewoon ontzettend lekker. Alleen hou ik niet zo van blauwe kaas en dergelijke maar verder hou ik van alle soorten kaas. Ik denk dat ik zo maar een broodje kaas ga maken…

Wat is je favoriete tussendoortje?

Lastige vraag… Er zijn zoveel dingen die je tussendoor kan eten en die ik lekker vind. Ik denk dat ik ga voor een chocolade bar zoals milka of tony chocolonely. Als ik op de gezonde tour ben ga ik voor fruit zoals druiven of een appel.

snack tag

Warme of koude appeltaart?

Warme taart! Heerlijk als deze zelf gebakken is met een flink dot slagroom er op. Alhoewel ik een koude appeltaart ook wel kan waarderen als de stukjes appel in de taart niet hard zijn.

Wat bestel je het liefste op een terrasje?

Het ligt er natuurlijk aan op welk tijdstip ik op een terras zit. Als het in de middag is bestel ik het liefst een lunch maaltijd zoals een luxe belegd broodje. Als ik in de na middag / avond op een terras zit bestel ik het liefst iets van borrelhapjes zoals een kaasplankje, nachos of gefrituurde snacks.

Welke snack ligt er naast je patat?

Een kaas kroket! Wanneer deze snack goed wordt uitgevoerd kan ik enorm genieten van een kaas kroket. Wel jammer dat ze dit niet overal hebben want dit ik zeker mijn eerste keuze in een snackbar.

Wat is je favoriete chipssmaak?

Weer een lastige vraag. Er zijn eigenlijk drie smaken chips die ik top vind. Dat is gewoon naturel, bugles (wel met een dipje zoals smeerkaas) en tortilla chips. Ik kan tussen deze drie echt niet kiezen hoor!

Nog een tag lezen die over eten gaat zoals de snack tag? Lees hier de koffie tag!

Wat is jouw favoriete snack?

Geef een reactie