Lifestyle Muziek Persoonlijk

Spotify: year in music.

Bij spotify krijg je altijd een Year In Music. Dat is een verslag van naar welke artiesten jij hebt geluisterd, hoe lang en meer. Ik dacht dat het wel leuk is om mijn year in music te delen met jullie.

year in music

januari

Blijkbaar ben ik dit jaar begonnen met dit liedje. Ik vind het helemaal geen geweldig lied… De volgende keer let ik zeker op welke ik de eerste keer aanzet.

artiesten

Ed Sheeran op 1. Obvious dit. De rest ook wel een beetje. Best grappig want ik heb alle artiesten hiervan live gezien.

Albums

Deze had ik wat minder verwacht. Ik had namelijke geen idee dat ik zo veel luisterde naar Olly Murs en Fall Out Boy. Wel dus!

tracks

Haha deze vind ik best wel grappig. Ik had het wel een beetje verwacht maar niet dat er echt 4 nummers van Troye in mijn top tracks stonden. Voor mijn top 100 songs klik hier.

genres

Naar deze genres luister ik het meest. Veel pop, haha. Ik weet echt niet wat indietronica en math pop is… Even opzoeken.

Indietronica = Een muziek genre dat indierock combineert met elektronische muziek als IDM en veel invloeden uit het werk van elektronische pioniers als Kraftwerk Het kenmerkt zich door rustige beats en melodieën, gecombineerd met pop/rock-achtige zanglijnen.

Math pop = Ik kan dit niet vinden op het internet… raar.

30 duizend

Wow, 30 duizend minuten. Dat is echt heel veel maar ik luister ook echt vaak naar muziek.

766.png

Wow, dat zijn er ook zo veel. Ik denk dat dit vooral door discover weekly komt en tracks met meerdere artiesten.

3504

Het word steeds meer, haha. Nou ik zou ze niet allemaal kunnen opnoemen hoor…

seizoenen

Ed Sheeran is all over te place. Ik heb echt twee seizoenen hetzelfde en het verandert steeds meer. Ik had Oh Wonder niet verwacht in de herfst. Ik luister hun muziek wel maar ik had niet verwacht het meest.

Zo! Dat was mijn ‘year in music’. Sommige dingen had ik zeker verwacht maar niet alles!

Deel hieronder jouw year in music!

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie